Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srinkolina

Marketing

Velika koncentracija psihologa u gradu na Dravi

Surfam ja danas po netu i naletim na jednu vrlo zanimljivu informaciju: kod nas u Osijeku će se održati znanstveno-stručni skup pod nazivom „PSIHOLOGIJA NASILJA I ZLOSTAVLJANJA“ (30. 11.- 01. 12. 2006.). Organizatori su, naravno Katedra za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, i Društvo psihologa Osijek.
Evo malo detalja o samom skupu: Moderatori otvaranja će biti dr. sc. Anđelka Metzing i Darija Salopek-Žiha, prof.Nakon svečanog otvorenja očekuje se plenarno predavanje dr. sc. Gordane Buljan-Flander, te promocija knjiga prof. dr. Vladimira Kolesarića „Analiza varijance“ i doc.dr. Mirka Drenovca „Anatomija i fiziologija živčanog sustava“, u nakladi Filozofskog fakulteta u Osijeku. Tijekom skupa očekuju se izlaganja brojnih pozvanih stručnjaka i znanstvenika iz Slavonije i Baranje, kao i iz ostatka Hrvatske. Stručnjaci će biti iz različitih područja, kako bi se što bolje obradila tematika nasilja i zlostavljanja. Očekuje se gostovanje dr. sc. Marine Ajduković, dr. sc. Lidija Arambašić, dr. sc. Gordane Buljan-Flander, dr. sc. Gordane Keresteš, dr.sc. Slavka Kljaića, dr. sc. Irme Kovčo Vukadin, dr. sc. Renata Matića, mr. sc. Maje Šupljika-Gabelica, dr. sc. Slobodana Uzelca, mr. sc. Joška Vukosava, te aktivno sudjelovanje psihologa koji se u svom radu susreću sa žrtvama ili počiniteljima nasilja, djelatnika skloništa za žrtve nasilja, policije, centra za socijalnu skrb, ustanova socijalne skrbi, sudaca za maloljetnike i sudaca obiteljskog suda, državnih odvjetnika, kao i pedagoga, nastavnika i profesora osnovnih i srednjih škola, liječnika obiteljske medicine, te predstavnika udruga posvećenih ovoj problematici.
Detaljnije i opširnije podatke imate na stranici našeg faksa!
Zvuči zanimljivo, samo me zanima da li ćemo i mi smijeti sudjelovati ili će nas samo iskoristiti za poslove dočekivanja, ulizivanja, posluživanja i inih stvari?!?
Pozdrav svima!mah
BACH



Post je objavljen 22.10.2006. u 18:26 sati.