Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fc

Marketing

A što ću pisati

Evo novi post tek tako reda radi. Ne znan što bi pisa.

Sinoć san bia na tulumu i to bolestan bolila me glava, drob, ima san temperaturu i češće san posjeća zahod nego obično. Trio sa bunkera je opet bia na okupu. FIle i Pajo su se oblejali ja nisan pia. Neman pojma sto je File radia cilu većer samo znan da je Pajo pomaga Mari da se izriga.

Što je još šou bilo: jedna ženska se napila i počela plakati da joj se ljubav života danas ženi i ja je pitan pa koliko on ima godina a ona govori 28. Sve bi bilo u redu da je ona starija od 15. I onda san je ja na neki svoj berlavi naćin tješia, više san valja baline ali bar se nasmijala.

Sad san moga imati novi mobitel. Iden ja pišati i gledan na livadi nešto svitli crveno ali samo crvena točka. Ništa, ja mislin možda je neka folija u boji pa odsaj i onda svitli. Iden ja pišati drugi puta i gledan ja ono opet svitli. Iden ja pišati treći puta i gledan pa to ne svitli stalno nego tren svitli tren ne svitli. I oden viditi što je to kad ono mobitel. Preklopni, bluetooth, infrared, memorije ka u prići 160000 boja. I mislin jse jedno 5 sekundi oću li ga uzeti ili ću ga vratiti. I stavin ga ja u džep i oden nazad. Pitan lika jesi li moža izgubia mobitel on govori jesan. Pitan ja njega koji? On meni neki crni.... A ovo sivi mobitel. I pitan ja sve žive je li ko izgubia mobitel, niko nije. Kad zajedno po ure zvoni mobitel ovoj Ivani zove je Parać (koji je poša doma) da je izgubia mobitel. I ja ga vratin. Srića njegova da nisan govno.

I koja rečenica za Anđelu,
dobre san volje. Sve mi je ravno. Boli me kurac i da teroristi napadnu baš moju kuću. Ne kužin zasto misliš da san loše volje?

I evo van jedna pisma u koju san se uživija, pivaju je, u jednoj verziji Željko Bebek, a u drugoj Oliver.

Sa dva zrna lažnog srebra

Stavit ćeš noćas sliku
stare ljubavi na zid
Iznad postelje gdje sanjaš
dotakni tišinu,
Dok ti topla rosa magli vid

Nemoj draga na me misliti
I to što smo bili i što biti nećemo
I to što smo snili sve je nedorečeno,
Bit će nedorečeno

Sa dva zrna lažnog srebra
Prosio sam ruku svetice
Na sve četiri strane svijeta
Drugoj nosio sam bisere
Drugoj nosio sam bisere

K'o po šavu rašiveni
Da vrijedilo išta
Ne bi sad do ovdje došli mi

Nemoj draga na me misliti
I to što smo bili i što biti nećemo
I to što smo snili sve je nedorečeno
Bit će nedorečeno

Sa dva zrna...


Post je objavljen 22.10.2006. u 17:35 sati.