bangBruka i Votka s utjehom...partyparty,caric3.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/caric3

Marketing

smijehbangBruka i Votka s utjehom...partyparty

roflEto jučer bila subota i dan je počeo lijepo ….išla sam s Marinom u 10 na geografe…pa zalzutala na srednjici gdje je III.gim. imala turnir neki u nogometubang….tamo s sprdali s Lozom…ispao mi njegov sendvič…njamiSORRY….heehhe……onda došla kući i bilo Zezanje i onda išla van u nekih 15 do 8 ….nasli se Marina, Maiana, Maja, Lara, Ivana P. Marina G. Barbara i Ja……. otišli mi na v.b.k. partypartyi sad je bilo pitanje ….
Uzeti neku voćnu votku ili čistu (Votka Moskva) i da ajd ti nas 6 dogovori…Pane i Marina nisu pilithumbup…i tako…oni su odlučili pazit na nas….HVALA IM…….i sad mi kupili čistu i ajd sad onda u kadeni sprdnja bila…bwahahahaha…..tamo smo to popili i krenuli prema Tvrđi…..boca je bila bačena zbog K.K……. i tamo došli i ne znam kako smo došli…i meni se nešta desilo…..bwahahaahahahhaahhhaaaaaaaaaaaaaaaa…….ugl…ondaqa ošli mislim negdje pred ekonomsku roflbangeeki tamo se krevaljili….i onda pred matematičku bilo sve onak relativno ok…i onda od jednom počeo dolazit velik broj ljudi neznam odakle ili ih nesam doživljavala…il ne znam….i onda……bangbangse ja samo brukala al šta ljudski je….i onda se odjednom stvorio K.K. i onda sam ja njemu nešta rekla i naravno opet BRUKA….hi.ihhih….
Ma šta ima veze …samo sam bila iskrena …jbg…bang=P…i tamo jojojojojoj barby opet bljuvalanutrolleyeswink a jojoj…ma ok…hii…i onda sam išla kući neznam kak sam došla do treske al znam da je bila marina i maja i miha….i Hvala njima…i tako ….uglavnom….bilo onak dobro …al ja sam se samo sramotila…al boli me k…… ….jel ako me neko komentiro i kritizirao to znaći da me doživljavo….i da još nešta to što imam njegovu sliku ne znači da ga volim već da uvijek dobijem ono što želim…. ….AKO NEKO SAD MISLI….»DE GLUPAĆO NISI TI DOBILA MNOGE STVARI!!»…... to je zato što ih nisam DOVOLJNO željela…bwaahahah……
VELIKI KISS I POZZ mojim caricama:Barbari Marini Lari Ariani maji galički i Panežićki(mojoj carici)kisskisskisswave
Uživaj te!! Hvala Za Kom....i KiSs....kisswavewave
By: °¤,¸.¸,¤°'°¤,AnavI CaRiCa


Post je objavljen 22.10.2006. u 11:15 sati.