Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/itsonlyme

Marketing

mislim da mi time odlazi...

mislim na blog, oono brijem da bi trebala napisat novi post.. nisam ja sad tu neka pesimistica, zaludena smrcu.. il tak nes.. ja sam sigurno optimistica.. i zato mi se svida ovaj predlozak koji imam, jer bilo koji drugi koji sam vidjela je bio full mracan, a kvragu ja nisam nikakva darkerica.. ne vrijedam ja nikog sa crnim predloskom, jer ima puno predlozaka sa crnom pozadinom koji mi se jako svidaju, ja jednostavno nisam trenutno u stanju da si napravim sama predlozak, em kaj nemam vremena, em kaj mi se neda..
i tak ljudovi moji.., kaj mi radite?ja bila ujutro na plesu.., ak bi se to tak moglo nazvat.. jer ono kaj mi radimo tamo bas i nije ples.., no dobro... nebumo o tome..
e znate ciji mi se dizajn svida a da je crna podloga..? 2nite $ fody the don imaju bas fora design.. iako sam vidjela par komentara na njihovom blogu da im je prosli design bolji al ja to vidjela nisam.. njihov design bas odskace od svih onih ostalih crnih.., znate kak bi taj design na nekin nacin trebao prikazivati osobu ciji taj blog je, e pa za sve ostale koje sam vidjela.. (barem vecinu), imam feeling da je ta osoba nekak mracna, usamljena, zbedirana..., sam se neka krv prikazuje, blijeda lica.., i sve to.., mislim ne sudim je sad ljude kakvi su jer ih ne poznam al kad bi osobe izgledale iznutra takve kakvi su im predlosci pa to bi bilo bolesno, al ne na onaj dobar nacin kad netko kaze za nekaj kaj mu je prejebeno dobro da je bolesno! ja mislim na onu pravu varijantu BoLeSnO...
a kaj nije mozda? ….recite vi meni…, mozda grijesim..
no dobro.., ej pa ja nemam blage zakaj sam pisala o ovom o cem sam pisala.. doslo mi je, neki spoj u mojoj glavi je to odredio..
ljudovi sad vise neznam o cem bi pisala…, sad sam prazna.., vidimo.., uuups “cujemo” se uskoro.. svima saljem puse.. :* mozda navecer jos nekaj napisem..

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 22.10.2006. u 09:48 sati.