Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

KOŠARKA: ZRINJSKI MC - IGOKEA 61:74

Košarkaško prvenstvo konačno je započelo i to ne baš ohrabrujuće za Zrinjski koji je sezonu započeo porazom na domaćem parketu od Igokee iz Aleksandrovca rezultatom 61:74. Da odmah kažem da je rezultat mogao biti i puno gori ali i puno bolji po Zrinjski. Nekih 400 gledatelja došlo je na otvaranje sezone i očekivali su pobjedu ali očekivanja su jedno a realnost sasvim drugo. Već pri samom izlasku na parket moglo se vidjeti da je momčad iz Aleksandrovca ozbiljan tim sa nekoliko zvučnih imena. Što se tiče naših igrača čini se da su dosta oslabljeni u odnosu na lanjsku sezonu.

Utakmica je počela vodstvom Igokee i tu prednost gosti nisu ispuštali do samog kraja. Prvi dio utakmice obilježio je mali broj koševa tako da je u 6 minuti rezultat bio 8:2 za goste. Do kraja prve četvrtine domaći igrači su pokušali uhvatiti priključak ali nažalost to im ne uspijeva za rukom i prvi period završava rezultatom 12:23.

Ni druga četvrtina nije bila ništa povoljnija za Zrinjski. Redale su se greške, šut je bio slab a sa druge strane gosti igraju sjajno pod košem a šut za tri poena povećao im je prednost. Druga četvrtina završava rezultatom 28:46.

Činilo se da je ta razlika neuhvatljiva i na početku 3 četvrtine gosti odlaze na +23. Tada slijedi veliki preokret od 17:0. Petorka Zrinjskog u sastavu Terzić, Mršić, Mašić, Batinić i Šarenac napravila je korak do potpunog preokreta ali ozlijeda Mašića poremetila je taj pobjednički ritam. Treća četvrtina završava rezultatom 47:56.

U zadnjoj četvrtini još je Zrinjski pokušavao uz pomoć publike da preokrene rezultat ali iskusna ekipa gostiju znala je sačuvati rezultat. Utakmica završava realno pobjedom gostiju 61:74, premda sam dojma da je porazu kumovala i ozlijeda Mašića. Sve u svemu za pobjedu nad Igokeom treba više raspoloženih igrača a večeras sem Terzića i Mašića i nije bilo raspoloženih igrača.

Prvi mačići se u vodu bacaju, Igokea se dobro pojačala i ovo nije neuspjeh Zrinjskog, premda nekim igračima trener Zelenika ne treba više davati priliku da igraju.

zrinjski.info

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 21.10.2006. u 22:38 sati.