Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Brat motorista poginulog zbog policajca pravdu traži peticijom

OSIJEK - Tomislav Blažević (23) iz Osijeka i njegova obitelj sutra, u subotu, organiziraju potpisivanje peticije kojom žele potaknuti mjerodavne institucije na žurno donošenje presude i sankcioniranje prometnog policajca Davora Bagarića (31) iz Belog Manastira.

Bagarić je 17. rujna 2004. godine nepropisnim pretjecanjem na području Bilja izazvao prometnu nesreću u kojoj je na mjestu poginuo vozač motora Igor Blažević koji je tada imao 19 godina.

- Iako su prošle pune dvije godine, taj policajac i danas radi u postaji Beli Manastir i nije mu pala dlaka s glave - rekao nam je Tomislav Blažević, brat poginulog Igora. - Nije ni prekršajno sankcioniran, pa i danas ima vozačku dozvolu, radi kao prometni policajac, a na Općinskom sudu u Belom Manastiru, gdje se vodi postupak protiv njega, ne događa se ništa - zgrožen je Blažević, naglašavajući da traži pravdu za svog brata.

Nakon tragičnog događaja, općinsko državno odvjetništvo Beli Manastir protiv Bagarića je podiglo optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. Kako slučaj ni do danas nije okončan, obitelj Tomislava Blaževića strahuje da će predmet biti gurnut pod tepih...

Cijeli tekst pročitajte na www.jutarnji.hr

Post je objavljen 21.10.2006. u 20:28 sati.