Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dominus

Marketing

KINGS vs. JAZZ

Pozdrav ljudi, veceras sam se jako zabavio. Napokon, ali napokon je dosao i taj dan! Dan kada cu odgledati svoju prvu NBA utakmicu. Moj susjed Paul i ja smo krenuli oko 6 popodne, utakmica je pocinjala u 7. Bila je to tzv. pred sezonska utakmica.
Tako sam bio uzbudjen sto cu i to napokon vidjeti u zivo.
I tako se ja nadjem pred slavnom Arco Arenom u Sacrametu, domom Sacramento Kingsa. Danas su igrali protiv Utah Jazzera.
Arco Arena slovi za jednu od najboljih dvorana u americi po pitanju akustike. Malena, ne stane puno ljudi, ali svaki udarac lopte u parket se cuje kao da je pokraj tebe. Skuzim ja da mi imamo sjedala skrooooz gore skoro zadnji red, a ja zaboravio naocale headbang...
Ali zacudo sam dosta dobro vidio... Prije nego sto je pocela utakmica nije mi vrag dao mira morao sam ja ici prosvercat se do parketa i probat okinut par slika, a da me ne izbace van... I tako ja lezerno se spustio na donju razinu, okinem jednu sliku na brzinu, drugu, vidim nitko me ne sljivi pol posto, dodjem jos malo blize i sjednem u prvi red! mislim u sebi, a sta sada pa nisam ja odavde valjda ce razumijet zastitari... I tako sjedim ja, prolaze minute i dalje nitko me ne tjera niti nista! Prodje prva cetvrtina ja jos dole! Ali onda sam se vratio na vrh jer sam Paula pustio samog pa mi je bio bed. I tako pod dojmovima sto sam bio tako blizu igracima, skuzim da upravu u igru za Utah Jazz ulazi nas, jedan i jedini, GORDAN "GIRA" GIRIČEK!! Potpuno sam bio zaboravio na to da on igra za Jazzere. I tako solidan Gira sa 4 poena sjeda na klupu nakon par minuta danih u 2. cetvrtini. Pocetkom trece cetvrtine vidim nije Giriček u igri, i OPET meni vrag ne da mira govorim ja ma idem ja do njega, sto blize mogu. I tako opet se ja elegantno spustim skoro skroz do parketa i sjednem na stepenice. Vidim ga s ledja, sjedio sam oko 3 metra iza njega. Pocnem vikat "Giraaaaaaa!!!!!" on nista, buka u dvorani, i ja opet " Giraaaaaa!", on opet nista, ljudi me cudno gledaju nista ima jasno sta ja vicem! Ja opet "Giraaaaaa, prijatelju!" i frajer se okrene, mahne mi a ja ga pitam " Kako si prijatelju" (to je prvo sto mi je izletilo iz usta) on samo ustima oblikuje rijeci "dobro prijatelju" i pokaze palac gore (thumbs up!), jasno onda je securityu dopizdilo i potjerao me ća, potpuno razumijem covjeka.
Kakav car!!! I tako sam ja prozivio ovaj ludi petak, ma genijalno...
Otisli smo 4 minute prije kraja utakmice rezultat je bio 107:90 za Sacramento Kingse, kada sam ja odlazio Gira je imao 9 poena i jednu osobnu, trener ga je stavio cijelu 4. cetvrtinu.
Bilo je izvrsno!!!

evo slika od ulaza u Arco Arenu


tu se vidi koliko sam blizu bio, ova tri reda ispod mene su neka poseban sjedala, od tamo sam znao da bi me izbacili,
K. Martin sutira slobodna bacanja, mozete vidjete A.Kirilienka (47) kako se sprema za skok


Opet Martin (23) i lagana naguravanja u reketu


A ovako to izgleda di su inace nasa sjedala


Giriček u igri (br.10)


Gira nakon sto smo imali nas "dubokoumni razgovor"


Ja na odlasku sa stadiona


Post je objavljen 21.10.2006. u 07:13 sati.