Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cankareva

Marketing

.....ŠAMPIONI, ŠAMPIONI....

Ljudim moji stvarno me sram, nisam tjedan dana napisal post i za SORRYTE!!!!
A hajduk dobio, ali jednostavno mi se nije dalo pisatpost...
Uglavnom ja i zoke planirale na utakmicu i sve super dok moja tata nije rekao da nemogu na utakmice jer bi i m trebala pomoć u kafiću zbog regate. I stavrno bila je ludnica i naradila sam se!!!
Uglavnom počela utakmica i ja dok sam radila pratila na txt rezultat i poglesam ja i vidim MI GUBIMO!!!!
POLUDILA SAM, NISAM MOGLA VJEROVAT.....ali utakmica je tek bila počela pa me nije toliko to kopalo....ono za malo vremena gledam ja opet i vidim 1:1...SUPER...JOŠ SAMO DA NE PRIMIMO KOJEG A UVALIMO DOSTA BI BILO JEDNOG... i zgasim txzt i ope za malo vremena pogledam ja opet i vidim 1:2...POLUDILA SAN OD SRIĆE!!!!!
SVA SRITNA IZDRŽALA SAM NAPORAN DAN NA POSLU.
Bila san i vanka u bejbija do 3.30 ujutro, a na posao sam morala u 7h i tako sam spavala 3 sata i digla se...u 9h regata kreće pud splita tako da je vladao kaos...ono svi na kafu u zadnji čas...krepala sam i još onako bila pospana...tako sam ja ljepo u 10 h kad su svi već bili otišli svoje ljepo dupe smejstila u krevet i spavala do 16h!!!
Uh kako sam se bila naspavala!!!!
Ovaj tjedan bilo je svega, svaki dan ispitivanja!!!!
Danas me pitalo hrv, pov i to sam dobila 5 i pitala je eng i kad sam pročitala neki tekst profa je rekla: excelent reading....a to znači petica i još nas je posli ispitivala neke imenice da stavimo u pridjeve i svi smo nekako malo znali i još je skužila da neke nisu napisale domaći i odma zaključile da svi nismo napisali,a jedino sam ja napisala to šta je ona tražila,a li naravno ona je odma zaključila da ja nisam i tako je rekla da će bit trica, ja ono u sebi: aj super ionako mi je eng 3 boli me. Posli mi gledali ocjene i meni je kučka dala iz čitanja 4 ,a prijevod 2!!!!a ovoj jednoj koja je bila gora od mene dala je 4 i 3!!!!
ono strava, a dvi je ocijenila bez da ih je pitala!!!!
ta ženska se mora podhitno lječit!!!!
meni nije važno jeli mi dala 4 ili 5 jer to mi je sve isto,ali ako sam ja zaslužila tu ocjenu a ona mi namjerno da manju jer zna da ja ne volim njen predmet(to ona misli, ja zapravo volim eng, ali ne podnosim nju) onda ja popizdim,a onima koji su očito gori od mene da ko i meni!!!!!
tu žensku niko u školi ne podnosi!!!!!!
uh j..eš školu sad je bitna utakmica protiv pule sutra!!!
idem i nadam se da neče kišit I DA ĆE MO NARAVNO DOBIT!!!
idem i protiv međimurja ,a tad nam je rođendan(nama=torcidi) 28.10!!!!!
pusa svima i čujemo se!!!!

Post je objavljen 20.10.2006. u 21:12 sati.