Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crorealms

Marketing

Still here and with problems

Evo jedan kratak post čisto da znate da sam živa. U zadnje vrijeme mi se baš nešto i ne posjećuju bilo kakve stvari na netu ( osim stranica koje imaju besplatno skidanje knjiga :P) jer mislim da ću poluditi kod kuće tako da pokušavam što manje vremena provesti inside.
Uspavali smo psa i jako mi nedostaje. Prije neki dan sam uzela hranu za životinje i fino podijelila u dvije zdjelice, jednu za mačka, drugu za psa, i nakon jedno pola sata sam se vratila i zdjelica je još uvijek bila puna pa me je opalio jedan od onih trenutaka i plakala sam kao kišna godina.
Počela sam tražiti posao i mislim da moji živci neće izdržati još dugo jer mi se u glavi već mota ideja da na iduću osobu koja mi kaže ''Tražimo nekoga sa malo više iskustva'' uperim pištolj (u ladici imam signalni, ali mislim da će efekt biti jednak osobi koja gleda u cijev). Jedini poslovi koji su slobodni u ovom asshole of a town je konobarenje jer svi znamo da je cijela Slavonija prekrasno mjesto za uzgajanje alkoholičara. Another catch i za taj posao mi treba kvalifikacija, blond with big boobs and short skirt, a budući da nisam ni jedno od navedenog i ta mi je opcija vrlo klimava.
Ponovo patim od nesanice i već sam poprilično živčana zbog toga jer sam stalno umorna. Mislim da se bojim spavati ili se bojim mraka u zadnje vrijeme... a možda je u pitanju i jedno i drugo. Pričala sam sa psihologom i umjesto da mi pomogne samo mi je nabio krivnju zbog nekih stvari o kojima do tog razgovora nisam ni razmišljala i sada me to izjeda, a ne znam kako da to sve popravim i užasno sam nesretna zbog toga.

Obećavam da ću u skoroj budućnosti ( ako ne do kraja godine ) možda i staviti jedan od fantasy postova, ali pravo da vam kažem mislim i odustati od cijelog tog pisanja jer mi jednostavno ne ide i kada imam neku ideju nikako da uhvatim vremena. Moram izaći malo van i zabaviti se, preferable with alcohol.

Post je objavljen 20.10.2006. u 20:55 sati.