Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/grintaonica

Marketing

..i službeno je prihajalo..



..proljeće nam premilo..no, ima jedan problemčić - zazivah proljeće, a dobih ljeto..netko, tamo gore, me silno voli..toliko silno da na svaku želju dobijem i bonus..

..tako sam, prije dvije godine, zavapila "Ajd, bilo bi dosta zvizdarija - hoću pošteni posao" ..i dobih tri ponude (doslovce - pale s neba), jedna bolja od druge..i ne mogavši se odlučiti prihvatim sve i uvalim se u posao do grla..

..pa onda na rubu fizičke i psihičke iscrpljenosti zakolutam očima i uperim pogled na jedan oblačak "Ala, ne može to tako..valjalo bi se pinkicu i odmorit" i.........pukne mi mišić pa prisilno odmirujem 4 tjedna..

..kada sam poželjela da mi mobitel ušuti bar na uru vrimena - upao mi je u WCškoljkicu (ne pitajte kako) i umukao zauvijek (a bio je, ko fol, vodootporan)..

..da ne nabrajam dalje - došla sam do faze kada se strogo čuvam želja..

....no, ova zima je fakat pretjerala, a i topericu je valjalo odnit na kemisko..pa se zaboravih i brzopleto zagrintah "Mislim da bi bilo dosta!.Oće li to proliće više?!?"..sutradan je upržilo do te mjere da sam balonac prebacila preko ruke i još morala zvrnuti rukave (mješavina zidarsko-poslovnog stila..zadnji modni krik)..

..i još nešto - poručite onoj sentiš tuki da proljeće nisu samo pupoljci i ptičice..proljeće su i glavobolje, sparine, alergije i (jasno) veliko proljetno pospremanje stana..takoC!

GrintavaLasta 21.3.2005 08:34


Post je objavljen 20.10.2006. u 18:59 sati.