Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tunguzija

Marketing

nju post

Položila sam testove. hip hip hura, sad ću imat malo vremena.
Na vožnju krećem kad nađu malo vremena da me uguraju, a i još nemam 18 pa stignem.

sutra ću u šoping (čitaj: bosna) pa na brdo kod didinih. E sad, ovak bi počela; neki dan jedna cura iz razreda nije imala opremu za tjelesni pa je išla okolo i žicala trenirku i majci, i kad je napokon nabavila, nije htjela obući majivu jer nije bila sigurna jel to Benetton ili Benetton s pijace!!

A u tri pizde.

Kad sam to čula, odvalila sam se toliko smijat da mi nije bilo dobro. Najbolje je što je obukla majcu iz Top SHopa za 30kn. Koliko je koštala i druga.
Ne mogu vjerovat. Ima ograničenih ljudi, ali toliko!!!
Meni nikad nije bio problem ući u neku "Vesnu", "jadranku", "Mimozu" i da ne nabrajam i kupiti hlače, majicu, vestu ili bilo što. Pa tko im uopće jamči da s kupili original ako su dali tonu novaca? I ko im jamči kvalitetu? Meni i roba s Hrelića i iz Topshopa i iz Gradiške i Miss Sixtyja jednako izgleda kad ju obučem, jedina je razlika u cijeni.
Pa si sad mislite.
Ima ljudi koji stvarno, ali istinito daju za Dieselov topić (svila, šljikice, 0.5 kvadrata platna) daju 400kn!!! Meni je to toliko bolesno i apsurdno. Za to možeš imat 10 takvih.
A, ne, ne, ne možeš imati diesel. E pa jebo vas diesel. Meni je i pijaca dobra. I ostane mi novaca za filmove, knjige, hranu, vikend i još robe.

Post je objavljen 20.10.2006. u 12:07 sati.