Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

07. druženje go-sekcije 2006/07 'Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica' – 19. 10. 2006.

Uz manja odstupanja na sekciju atari-goa dolaze isti. Prilika je to za revanširanja. Igralo se, kao i obično, atari-go na ploči 9x9.
Pogledajmo krajnji redoslijed na tom turniru.

1. Adil Karupović 21. kyu, 12 bodova i sds 69 - gost
2. Filip Galeković 24. kyu, 10 bodova i sds 55 - gost
3. Jakov Sudar 7. interna kategorija, 10 bodova i sds 49, 1. u Centru
4. Predrag Nišević 7. interna kategorija, 9 bodova i sds 49, 2. u Centru
5. Ivica Sever 25. kyu, 7 bodova i sds 25 - gost
6. Marina Robotić 25. kyu, 6 bodova i sds 23 - gost
7. Mario Krznarević 4. interna kategorija, 1 bod i sds 1, 3. u Centru
8. Željko Safin 4. interna kategorija, 1 bod i sds 1, 4. u Centru
Novih kategorija ovaj puta nema
Meč za treće mjesto učenika Centra: Krznarević – Safin 1:1 i 1:0
Adil je ponovo 'prošetao' turnirom. Ipak su mu po bod nerješnim rezultatom uzeli Filip i Predrag.
Dva boda iza Adila su Filip i Jakov. Mala prednost je Filipu, jer je on bodove ostavrio protiv igrača koji su bili nešto uspješniji ovaj puta. Od nikoga nije izgubio, ali je imao četiri nerješena rezultata. Jakov je najuspješniji od učenika Centra. Zanimljivo je da je on igrao odlučujući susret u poslijednjem kolu s Adilom. Imali su oba po 10 bodova. Izgubio je od Adila i bio na kraju treći.
Predrag je startao s pobjedama u prva dva kola, a onda zaredao sve do kraja u pet partija nerješeno. Zanimljivo je da prva petorica od nikoga nisu izgubili, ali je bilo nerješenih 1:1 rezultata.
Ivica uobičajeno dulje razmišlja. Ovaj puta je diogovor da treba odigrati sedam kola, pa je vrijeme za razmišljanje trebalo biti kraće. Njemu je tako nedostajalo vremena za razmišljanje, ali se stoga morao vježbati bržem odlučivanju. Peto mjesto i nije tako loše.
Marina je došla skroz umorna. Na poslu je od 7 ujutro. I ovo joj je na neki način posao, ali se ipak odlučila igrati. Rekoh joj da bi bilo dobro da igra da se malo opusti. Tako opuštena je dosta toga i pogubila. Sve je to primila vedra raspoloženja. Nije puštala, već se u svakoj partiji borila do kraja. Znala je da su ipak protivnici bili zadovoljni, a time je njeno zadovoljstvo bilo nepomućeno.
Mario i Željko su na kraju bili skroz izjednačeni. Da bi se vidjelo tko je od njih treći u Centru, trebali su odigrati međusobno za to. Prve dvije partije su igrali 1:1. Pada odluka o još jednoj partiji odluke koju je dobio Mario i bio treći iliti sedmi na turniru.
Evo nas slijedeći četvrtak opet tu. A za ono od prošlog četvrtka je slijedeći četvrtak u 9:00 na Radio Zagrebu prvi program. Tak sam čul.
bl.Muradenu - Luzer

Post je objavljen 20.10.2006. u 08:44 sati.