Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogtemazo

Marketing

PP

Nema me zadnjih dana. Nema me ni blizu mog grada, a kamo li mog najdražeg monitora i preglasne mi tipkovnice od jeftine plastike čiji desni kut krasi Majkrosoftov logo. Dok ovo pišem, zvukovi drobljene plastike ne daju spavat nikome 3 ulice dalje. Barem ne onima niz vjetar.

Napravih skoro 2000 kilometara u zadnjih 10 dana. Prođoh skoro sve osim Slavonije i Dalmacije, a pogotovo Istru. Istru sam prejahao uzduž i poprijeko, i više gotovo da i nema cestice i sela koje nisam omirisao. Da je vodičiciča kroz Zagreb obavila dobar posao napokon se možete uvjeriti ovdje. Moram reći da sam više nego zadovoljan rezultatima. Ne zaboravite panorame prebacit u full screen mode dok se mišem vrtite oko sebe! (Kotačićem na mišu zumirate)

Enivej, uskoro će mi trebat vodičicičica za Ljubljanu, Postojnu i Bled, pa ako ima dragovoljki između 18 i..... i... ma ako ličite na nešto, nebitno do koliko godina :P, nek' se slobodno jave. Pogotovo mi je frka radi Ljubljane jer o tom gradu ne znam apsolutno ništa, i ako ne budem imao vodiča morat ću na kiosku uzet deset razglednica i pitat tetu da mi ucrta lokacije u plan grada, pa se onda na slijepo vozit uokolo.
Ako me vrijeme posluži, drugi tjedan bi trebao na Slapove Krke, tako da se vodičicičice sa tog područja mogu dignut s klupe i lagano počet zagrijavat uz out liniju :P

Prekjučer po prvi put u životu vidjeh Plitvička Jezera. Apsolutno fantastična lokacija! Dušu dalo za opuštanje. Po mnogima je ovo najbolje doba godine za izlet na Plitvice. Šteta što nije bilo malo više kiša prijašnjih dana jer su slapovi bili pomalo mrtvi.
Bilo je malo tricky fotkat Plitvice jer su se tamo sjatili svi umirovljenici Austrije. Dobra strana je što se isti kreću 5 metara u 5 minuta pa se uz malo kalkulacija dalo izračunat kada okinut u kojem smjeru da mi ne ulete u kadar, a mimoilaženje s penzionerima po uskim drvenim stazicama nad jezercima je priča za neki drugi post.


Post je objavljen 20.10.2006. u 07:49 sati.