Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aanaa000

Marketing

Uspijela sam...!

Evo mene opet ! pogodite sta se dogodilo....?!?! dodem ja doma i stara kaze popravljen nam je internet..hehe mozete zamislit di sam prvo otisla:) pa za komp naravno! samo ima jedan problem u svem tom... ja mislim da to nece dugo trajat jer mi se net svako malo kvari pa briejm da ce opet ... ah dobro sta je tu je! samo onda molim vas nemojte se brinuti di sam jer sigurna vas nisam ostavila ja nego moj internet i kad tad cu vam se javit :)


danas sam sva u zbrci...!

zasto??

e pa ovako... sutra je mojoj najdrazoj sestri 18-ti rodjendan , poseban rodjendan, i nmaravno trebala sam joj nes kupit!

lutala sam po gradu trazila ma sve zivo nisam pojma imala sta da joj kupim s tim da sma ja , pametna ako i uvijek , neke svoje ideje rekla frendovima i to s8u oni kupili.!
e sad sam ja pocela staru zvat da sta da joj kupim... i na kraju mi je sdtara rekla ideju !
kad su njih dvije bile u gradu , njoj je u jednoj zlatarni za oko zapeo jedan privjesak! i ja sa otisla tamo i kupila privjesak bas je lijepi! srebrno srceko, a naravno njoj se potrgao lancic pa sma i lancic morala kuovat!

i ja mirna! ali....

meni to nije bilo dosta!
nebi nikad pogodili sta sam onda napravila...
otisla sam u turbo limach i kupila joj JENGE!!! nut:dead(za one kojji neznaju:ona igrica kad se posloze drvene plocice jedna na drugu pa se izvlaci s tim da nesmije ni jedna past- zanimljivo:)

tako to je sve kaj sma joj kupila i sad jedva cekam da dode ponoc i da joj mogu dat kisskisskisskiss i cestitat rodjendan! al stvarno sam se potrudial ovog puta! :) evo a i sta se posta tice sam se potrudial dulje od jedne recenice:) aj pusa svima... i pozz do iduceg posta!

Post je objavljen 19.10.2006. u 19:51 sati.