Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maleni1986

Marketing

Pocet cu bez naslova

I vidjeti kamo ce se razviti ova tema. Al evo, vec u svojoj glavi vidim da mi se opet motaju po glavi musko-zenski odnosi i povjerenja, te vezice.

Osobno nisam u vezi niti je ne trazim, niti trenutno tezim necemu takvom, ali evo, vidim oko sebe i gledam, dosta ih ima, onih koji tek pocinju, i onih koji su vec odmakli, al evo nesto drugacije.

Ovih dana, nekako sam bio raspolozen za zezancije, i tako sam jednom frendu namjestio da si covjek umisli kako mu je jedna cura (koja se njemu svida) rekla da je slatki medo, a nije rekla ona, vec jedna druga, (koja je trenutno bolesna, pa joj zelim brz oporavak)

I tako, ja njega uvjerio, i jos malo vatru poptirivao, i on stvarno zamislio da je to ona rekla o njemu, a da bi bilo jos bolje, tu curu je moguce na svasta nagovoriti i ona njemu jednog dana (naq moj nagovor) donese metro i veli mu : "Izvoli medo!" E, kako je on bio crven, to nisam mogao vjerovati, ai vrijedilo je. Poslije me je ta cura htjela tuc, kada je skuzila da je i ona izmanipulirana, al ok, sada se vec svi smijemo i svi ga zovemo Medo, on je saznao koja je to cura rekla i sada kada ce se ona vratiti samo ce njoj jos malo biti neugodno, al opet cemo se od svega smijati.

E sada, danas sam bio prije vecere na tjelesnom jedne grupe (ne moje) i to tjelesnom na kojem uce plesati, a sada bi oni i mene ukljucili. Vec su mi tri frendice i dva frenda rekla da dodem sa njima na ples.

E sada, ici cu tamo kako "vi" odlucite.

Pa molim vas izjasnite se:
1. Plivanje
2. Ples
3. nema treceg

Pozdrav svima i "Live Long And Prosper"

Post je objavljen 19.10.2006. u 19:16 sati.