Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sunandsteel

Marketing

Mislila sam da sam nešto čula,ali to je bio samo vjetar...

Oj ljudi i žene,došlo mi da nešto napišem...pa evo.Ja stvarno previše spavam...mislim,mogu spavat cijeli dan i nije mi dosta..no,tu se pojavljuje jedan problem...ne sanjam.Mislim,sanjam,naravno da sanjam,svi sanjamo..ali ja se ne sjećam! Jebiga,ne sjećam se,a ja se baš uvijek sjećam! I to tako već 4 dana...meni hitno trebaju moji snovi...pa popizdit...pa jadna ne znam šta ću...a neki dan,u utorak,imala prednulti...i trebam se nać s Tihanom,kao idemo zajedno u školu..pa dooobro...i zvoni mi mob,ja se probudim,zove Tihana.
Pa di si ti?
Šta di sam,spavam...
Pa jel znaš kolko je sati?
Pa ne znam...(već pomalo očajno)
Pa 12:12!
A u kurac! Aj sad ću ja ustat!
I tak ja došla u školu oko 1...upala unutra i niš...za par minuta se ona glupa Milkablabla počne derat na mene,kao jel ne bi bio red da ja kažem zaš sam zakasnila,pičke materine...da me upisala...ja stojim i zujim u nju,onak pa dooobro,i nastavim radit ništa.
Mislila sam još pisat al sve što počnem ispadne glupo i nije vrijedno čitanja,tako bolje da ne pišem...baš mi se pisalo i imam o čemu,ali veći dio tog nečeg ipak nije za širu javnost...pa je glupo da pišem o tom i tom,stvarima,događajima i slično...pa da vas poštedim...


Post je objavljen 19.10.2006. u 11:10 sati.