Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/newwaveofbritishheavymetal

Marketing

Počela je škola sada, bit će briga, bit će jada

Evo da se i ja javim.
Zadnje sam stao kako sam položio maturu. Dakle maturirao sam sa vrlo dobrim uspjehom.
Ocjene su bile slijedeće:
Maturalna radnja i izlaganje: 5
Hrvatski jezik: 4
Struka(gospodarstvo,poduzetništvo,knjigovodstvo s bilanciranjem): 4

rofl
Nisam mislio da će polagat maturu biti takva laganica.Al ono stvarno, nisam niti bogzna kako puno učio. Dan prije nego sam polagao neki predmet sam sjeo 2 sata i čitao. I eto sve jako uspješno položeno.

Kada je matura bila gotova, uzeo sam malo maha i opet se prepustio uživanju u životu. Čitanje knjiga, surfanje, glazba ljenčarenje, napokon sam se mogao malo opustiti.
No ne zadugo jer naravno došlo je vrijeme prijemnoga za fax. Doduše nisam mogao upisati redovno jer nije bilo mjesta, al sad išao na vanredno. Tako smo otišli u zg vanja,ja, bobo, jasmina,petra i maja.
Da budem iskren učio nisam ništa, ama baš ništa. Matku i hrvatski sam imao pripreme u obliku knjige a informatiku nisam imao. Al svejedno nisam ništa učio.
Došao sam tamo i napisao taj test. Trebao sam imati minimum 20 točnih od 60 no ja sam kao što možda i znate imao 31. Dakle riješio sam test jako dobro (a što bi bilo tek da sam učio).
Platio sam školarinu 6 somova i do dana današnjega nisam imao predavanje. Evo danas idem na prvo,viš mi lak.
U to vrijeme kad sam morao u zg zbog administracije sam tamo pio, kupovao cd originalne , vozikao se trajvanima itd itd.lud

Nakon prijemnog sam u zadnjih mjesec i pol uglavnom bio doma. Igram ogame (trenutno uni 3 na balkan i uni 23 na org), slušao i skupljao mjuzu i bootlege, prestao sam ići van i piti, oblokavati se i raditi ostala sranja kojim mi je pun ku...!headbang

Eto sad ću vidjet kako će život ići dalje i kako ću uspjevati školu, svoje interese i da drugi ne budu ljuti na mene usklađivati.
Do skorog pisanja. POzz

Post je objavljen 19.10.2006. u 10:25 sati.