Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/palimostarke

Marketing

Što odrasli misle o starkama (ovo je napisala mama od naše prijateljice koja nosi starke)

STARKE SU ŽIVO SMEČE!!!
To su najgore teniske što postoje, ako se to uopće može nazvat teniskama, Tko ih kupuje nije baš zdrav (moja kćer, ali tu nema pomoći, kad ih ona plati svojim parama, jer meni ne pada na pamet bacat pare za nešto tako nekvalitetno, smrdljivo, jednom rječju katastrofalno!). To smeče koje ljudi nazivaju ''teniskama' je tako očajne kvalitete da se počne raspadat već nakon par dana nošenja, što je strašno. Onog čovjeka što ih je stvorio trebalo je definitivno ubit, ili još bolje-na komade ga kidat.
A kako te starke smrde je tek priča za sebe! To je nešto nenormalno kako se rzo usmrde i kako smrde, taj se smrad osjeća kilometrima daleko, a njegova ubojitost se može mjerit sa atomskom bombom. STRAŠNO!!!!!!!!! A tek ona guma!!!! Izliže se samo što napraviš korak u njima. Kad ih je onaj čovjek pravio, cilj mu je bio napravit što neudobniju, što nekvalitetniju tenisku koja će se raspast u što kraćem roku, svaka mu čast što je uspio. ( Nažalost je uspio, na nesreću svih nas ostalih nedužnih ljudi). A nije se baš nešto pomučio da ih napravi! To može svak; samo uzme stare gume od auta, tek toliko da bi izdržale dok ih netko proba- i eto vam starki!!!!
Svaka čast onima kojima je palo na pamet osnovat klub mrzitelja starki, čija sam ponosna članica. Inače podržavam paljenje starki. Samo tako nastavite momci!!!!

Post je objavljen 18.10.2006. u 22:24 sati.