Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neotesanko

Marketing

Image Hosted by ImageShack.us

Yo l,,l (o.O) l,,l
danas sam si opet rezao vene i osjećam se grozno kao uvijek.... cijeli svijet me mrzi...... stvarno neznam kak ću ovako dalje.. nevidim izlaza.. samo slušam dimmu borgira i children of bodom... i neki naopaki križ mi tu visi oko vrata... MA SPRDAM VAS, šta se ste ponadali.. nisam ja neki darker ili *kašalj* poludarker *kašalj*... ja se osjećam lijepo, o tako lijepo


I feel pretty,
Oh, so pretty...


Ja sa onak osjećam, pink! ili lijepo
neznam zašt..


I feel charming,
Oh, so charming
It's alarming how charming I feel...


Uglavnom sve je kak tak u školi..malo dosadno al ni ne primjetim jer dani tako lete, svaki isti, jedan za drugim...
U nogošu smo prošli skupinu i idemo dalje, kao prvi, jeje.. sad ovu subotu budemo sve pobjedili pa mi se neda hvaliti opet.
zamorno je biti dobar...


I feel stunning
And entrancing,
Feel like running and dancing for joy...


E zamislite, počeo sam slušat bećarce! onako rekreativno..kako rulaju... gazde, slavonske lole, zlatni dukati.. ma opako nešt.
eto da me ne bi počeli smatrat čudnim, još sam ja uvijek onaj "okorjeli" soft rocker s mrvicom punk i naznakama metala. tak nešt..

I feel dizzy,
I feel sunny,
I feel fizzy and funny and fine,
And so pretty...


uglavnom.. neznam zašt al čini mi se da su svi ubedirani nekako, neznam jel mi se to samo čini il su svi zaprave tak. onak ko god pitaš nekog, on u depri.. pa nemogu svi biti u PMS-u... i koji je bit ovoga, pa nemojte biti u bedu, ni vam je to zdravo.. živimo ovaj život jer ga imamo samo jednog! issse zvučim ko propovjednik, sprd me.. al stvarno kad bi svi malo bili više optimisti a ne pesimisti i tražili u svemu dobro i smijali se, bilo bi puno bolje.. i za vas i za one oko vas.. eee što sam pametan.. za to se ja osjećam pretty...ohh so pretty... zakon pjesma =)
i pouka današnjeg posta je da budemo sretni jer imamo vremena biti nesretni... weeeeeeee

Such a pretty face,
Such a pretty dress,
Such a pretty smile,
Such a pretty me!


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 18.10.2006. u 21:11 sati.