Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danya

Marketing

zar treba naslov? ovo se nemoze imenovati :D

yo ppl! sta mi ima kod vas? :) fala na komentarima.. =)
0prije nego sam pocela pisat ovaj post imala sam toliko ideja.. sad su se negdje pogubile i nemam pojma o cemu sam htjela pisat ahm :D ajmo pocet od skole lol..
inace u skoli je po obicaju dosadno al zasad sam zaredala tzv. dobre ocjene.. htjela bih vam i ispricati moju svadju sa glupachom iz kemije :D ona prvo nes sere o hnosu.. i ajd doro.. te nam kaze da ona nama ne treba nis objasnjavat nego da je ona koordinator i da nas upucuje sto da ucimo.. i tako ostali profesori a ako nerazumimo da odemo na repeticije.. pa nam je pocela objasnjavat neki kurac i kaze ovo su besplatne repeticije.. a ja se napizdi i kazen.. profesorice ovo nisu nikakve besplatne repeticije ovo je skola i ovo je vas posao da nam objasnjavate i da nas ucite ( a ona jos govori na srpski pa meni tlak za jos 100 stupnjeva vise :D) ona kaze ne ja vas trebam samo upucivat sta ucit nis vam ne trebam objasnjavat.. ja kazem profesorice zasto vas onda placaju? vas posa je da nas ucite i nista drugo.. ovo nisu nikakve besplatne repeticije. a sta bite vi da vam jos i placamo za neko objasnjenje? ovi svi uuu dana.. i onda je mitro isto tako nes reka :D svi smo se urotili protiv nje :D
jeeej :D glupacha glupa dabogda crkla.. i danas na tehnickom (ja nisam bila prosli sat i nisam znala domaci) on pita ko nema domaceg.. kurac cu se ja javit.. dodje on do kljajica i vidi da nema kaze bilic profesore ja imam samo pola ovaj kaze aj dobreo.. a posto sidimo u saboru ja sam do bilica a do mene josipa al ovaj put nije bila u skoli pa je andjela. i ja nemam zadace ja misla da ce mi nest rec on prodje i i ne pogleda niti ist i dodje opet do ovog.. i kaze mu.. kako te nije sram jedini ovaj i onaj put nemas zadace.sram te bilo.. a ja se kidam od smjeha na mjestu.. :D i tako to.. e napokon se sjetila kupit zadacnicu iz hrvatskog al sam zaboravila kupit za eng :D lol..
btw mislim da se gabi zaljubila u matu hehehheeheh... :D ( a on je taaako ruzan) ja neman pojma koji kurac vidi u njemu ak je to istina.. on se voli svima narugati i sve to ali kad se ti njemu odma se napizdi.. al ja nikad neostanem duzna zato cesto pizdi na mene :)
i htjedoh rec nes za mitru.. ja i on smo best frendovi od prvog razreda.. oduvik smo bili skupa prosli smo kroz zbilja svasta.. i grupu zvaka i sva ta sranja.. s tim sta je on sad postao kao najpopularniji decko u razu pa mu vise nisam best frendica i neka nina ce se njmu smijat na neke fore sta nekad nisu smjesne a nekad jesu ali uvik ce se ona keljit i tako mi ukrast best frenda? pusi kurac.. nemoze.. ko ti se svidja ko ga volis eno ti ga.. ali best frenda nedam.. NEEEDAAAM :D
eto tolko o tome.. :)
neznam vise sta rec.. puša ljudofi =)

Post je objavljen 18.10.2006. u 12:36 sati.