Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cibonazg

Marketing

Euroliga na pet kontinenata = Cibona na pet kontinenata, i Zmajčice na pet kontinenata...

E, prva stvar danas, pogledajte ovaj link. To vam je Basketball Fantasy, odnosno nešto kao igra, a istu stvar imate i na stranici od Eurolige, a ovo je za NLB Ligu. Odnosno, to je igra u kojoj imate određeni budžet, i sastavljate svoju momčad od bilo kojih igrača iz bilo koje NLB momčadi, i onda, ovisno o igrama koje ti igrači pružaju u stvarnom natjecanju, dobivate određene bodove. Jako zabavna igra. A na Euroligaškoj verziji, prva četiri na kraju sezone dobivaju put na Final 4.

I Anketa je počela, i za sada je napeta situacija. Znatno se popravilo stanje Morovića u odnosu na prošlu anketu (onu koja je crknula). I kao što znate, više se NLB ne igra dva puta tjedno, nego je krenula faza u kojoj se igra samo vikendom, a Cibonu, nakon gostovanja u Sarajevu ovu subotu, čekaju dvije domaće utakmice sa Olimpijom, sa razmakom od par dana. Prvo euroligaška, pa onda NLB. A Bariša Krasić je počeo s treninzima...

Dalje, stavio sam u Linkove stranicu od Zmajčica. Naravno, njih ne trebam posebno predstavljati, a samo mogu reći da kada bi Union Olimpija igrala kao što one plešu, prvaka Europe bi imali u nama susjednoj državi. A naravno, Arslan i društvo ne mogu parirati ovim curama. Na stranici ima puno slika, i ostalih stvari koje ne razumijem, jer ne znam slovenski, ali slike su mi skroz u redu.

I za kraj, jedina vijest od ovih koja je ustvari važna, a to je da će televizijska kuća ESPN ove sezone prenositi Euroligu u 120 zemalja, raširenih na pet kontinenata, koliko pokriva spomenuta kuća. Rok trajanja ugovora ESPN-a i Eurolige je 2010. godina, svi su zadovoljni postignutim, a ovaj potez je označen kao samo jedan od velikih koraka prema naprijed u širenju Eurolige. Naravno, ne klupski, nego medijski.

Post je objavljen 18.10.2006. u 10:54 sati.