Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/princessofhell

Marketing

svašta i ništa

Hej ljudi!! Napokon sam se odlučila primit posla I čekajte
TADADADAM:(zastori se polako dižu) napisat novi post! Iako bi sad kao I svi dobri I marljivi učenici tebala učiti! Ali čujte meni se fakat neda!! Ko voli nek izvoli može I umjesto mene bit ću mu jako zahvalna!
No dobro nije mi namjera bila opet pisati o svojoj ljenosti već o nećem drugom! Pa da počnem! Da li vam se ikad dogodilo da želite nešto a to nešto ne možete dobiti! (koje glupo pitnje) Dobro, to se svima događa! Ali dali ste to željeli I na kraju I dobili? Da jeste i to se ponekad zna dogoditi! Stvar je u tome što… ah kako je neke stvari teško reći-napisati! Tko bi rekao da jedna obična riječ iziskuje toliko problema! Čudno! Te riječi, mislim što god tako su jednostavne na prvi pogled! (KAO I SVE OSTALE STVARI NA OVOM SVIJETU) tek kada malo dublje provirite shvatite da to nije obično! Da je satkano od mnogo djelova- misli osječaja… Jel vam se ikad dogodilo da vam netko kaže svoje ime I sve je ok! Tek kad ga zapravo ponovite više puta shvatite kako je to ime čudno I nikada niste ni mogli pomislitit da obično ime ima toliko značenja! Mislim netreba to biti nečije ime to može biti “obična” riječ! Ma trabunjam gluposti koje nitko nebi mogao shvatiti čak I kad bi htio! Al nema veze meni se to događa nisam ja kriva što sam takva, ak vam se ne sviđa tužite me mami! Možda je to samo zbog toga što možda alkohol unesen neki dan u moj organizam još nije ishlapio! Al svejedno o fuck sad sam zaboravila kaj sam htjela reć!!!aa to mrzim! I to nebi bio toliki problem kada se to nebi događalo tolko često! poput stare bakice sam he he he zujo No da, fakat mrzim taj osječaj!
Ma svi osječaj su sucks! Znate što je najgore od svega?! To što već znate što sljedi nakon nekih događaja.
uglavnom nakon svakog dobrog dana očekuje vas jedan loši!! Ali to je i smisao življenja zar ne?! Svi ti naši usponi i padovi !! ok danas je bio loš dan no sutra če biti bolji!! Zato je dobro znati što vas očekuje!! jedino tako s nadom u bolje sutra možemo skupiti snagu za preživiti dan! Taj teški dan!!
Četvrtak će biti moj loš dan!! nestrpljivo ga iščekujem!! ( kao i mnogi drugi, znaju oni o kome ja to) bang
ozbiljno, ak preživim do idučeg tjedna SVEČANO PRISEŽEM da ću češće pisati i to po mogučnosti nešto smisleno!!
ZATO ljudi uživajte i iskoristite svaki dan što bolje možete!! Nemojte živjeti samo za vikende i preko radnog dana se može dogoditi, vama posve nevažna sitnica koja će vam promjeniti život!!
Što znate što se moglo dogoditi da stze zaspali ili zakasnili na dogovoreni sastanak!!

Post je objavljen 17.10.2006. u 23:16 sati.