Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sandworms

Marketing

Škola smrdi!

Ahoj!
Pa bila sam danas sa starom na informacijama jer je to neko novo rule da moramo dolazit sa starcima na informejšns, vot evr. U školi je dobro, izuzev činjenicu da me pedagogica ima na zubu (ne da mi se pisat o tome jer možda žena čita blogove iako ne znam kako bi znala za moj blog al dobro) i činjenicu što su nas zatrpali testovima! Sutra pišemo biologiju - to znam, povijest- i to valjda znam, MATEMATIKA- to isto znam al sve jedno DRŽITE svoje male ćevapaste figice, francuski- šalić se podrazumijeva =) mda.
E jesmo imali kaj za zadaću iz fizike??? Pitanje se odnosi na ljude iz škole!!!
U nedjelju sam bila s Mallom u kinu, gledale smo The devil wears Prada. Meryl Streep je OPAKA u tom filmu, žena genijalno glumi. Super je bila i u Niz nesretnih događaja i u Hours. Šekši.

Danas smo imali dramsku. Mislim da ću se ispisat jer ispada da nisam takav talent kakvim me profa proglasila u 6.razredu kad sam glumila kraljevića u Kraljeviću i prosjaku. Ja sam ko Petrova iz Baletnih papučica. Neću se ispisat zamolit ću da se bavim scenografijom i pisanjem dramskih igara. To će mi valjda bolje ić od interpretiranja . =) Ipak se neću ispisat bilo bi glupo odustat na početku.

Ispred škole nam raste gljiva. Prošle godine nam je u garderobi iz zida izrasla gljiva i čistačice nam nisu vjerovale.




Šao, Vjetrenjača - to mi je novi nadimak i neću ga dugo mijenjati!!! Oprez- ponekd ću staviti epitet ispred ovisi o raspoloženju

Vjetrenjače su seksi!!!

@ dunjchi: NIJE FER ja si želim astronomiju u školi!!! što će ti astronomija ako je sam misliš iskorištavati za fan fiction??? za to je dovoljna i enciklopedija!! nek ti nadimak bude... hm Space traveling ladybug ... ja mislim da je baš zakon! ako ti je predugačak izbaci traveling!

@abandoned: objasnit ću ti matišu sutra na infici!

Post je objavljen 17.10.2006. u 21:12 sati.