Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smlata

Marketing

Pula-Rijeka

Pula - Rijeka 2:3
15.10.2006.

Konačno smo dočekali pobjedu Rijeke u Puli kao i prvu pobjedu Rijeke u prvenstvu nakon previše vremena. Na najbliže gostovanje krenulo se standardno na sve načine, a brojka je za takvo gostovanje očekivana, skoro pun kavez i još jedan dio na centralnoj tribini što bi činilo brojku od oko 300-400 navijača Rijeke. Na ogradi standardni udarni transparenti i pjesma od prve minute iako se nije navijalo konstantno svih 90 minuta, povremeno je to odlično zvučalo kada bi cijela tribina zaorila. Bilo je tu i zajebancije pa se vrataru davala "podrška" u stilu: Hrvoje ili Žile Ustašo. U 60. minuti pripremljena je koreografija: Na dve motke dignuta su slova HNKR, a iza njih 200injak šalova sa stiliziranim natpisom Rijeka dok je na ogradi bila poruka "Naša ljubav, naša vjera!". Podrška je i te kako bila potrebna igračima koji su bili opet preplašeni ali na kraju su ipak izborili pobjedu nakon koje u slijedećim utakmicama očekujemo da se riješe straha i počnu vraćat dugove koje su stvorili sramotnim predstavama u dosadašnjem dijelu prvenstva. Cijela ekipa i pomoćni trener dolaze pozdravit Armadu ispod kaveza, a pojedinci bacaju i dresove. Nakon utakmice u službenom tunelu za igrače napadnut je i fotograf KNAR jer je išao "tamo kod svoje riječke stoke",a isti lokalni šef osiguranja iz tko zna kojih krajeva navodno se isto ophodio prema treneru Rijeke.
Slijedeća utakmica na Kantridi protiv Međimurja sa čime počinje zahtjevna serija utakmica uz naravno našu još jaču podršku.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Post je objavljen 17.10.2006. u 10:28 sati.