Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelino

Marketing

Novi JoB

Prvi dan novoga posla. Digao sam se u 8 ujutro prvi puta u vise od godinu i pol dana(do sada sam radio 12-21.00 ili 11-20.00, tako da nisam isao spavati prije 1 ili 2 ili se dizao prije 10.30). Tako da sam sada umoran ko pas and i'll be sleeping like a log.
Preko vikenda sam isao na rodos Jordanine legice, koja se by the way preziva Brletich, napio se ko djubre i odlucio da raskrstim sa starom damom ING. Novi posao je vrlo slican starome samo sto radim Commercial Loans umjesto residential ili osobne mortgages. Office je u Burbanku koji mi je dosta blizi od Santa Monice i ima nas samo 6 za sada, sto je i dobro i lose,
a)dobro jel nema korporate bullshit i politike, headquaters je u philly-u, i glavni sef dolazi dvaput godisnje, a i moze se lakse i brze napredovati posto se tek sad sire po west coastu. Dakle nema ih 10 ko u ING-u kojima se moras stalno ulizivat i koji ti tisu za vrat.
B) lose jel nema bas puno legosa za zajebanciju ili curica za...... naughty
Placa je dosta veca. Bumo vidili, novi pocetak, nova iskustva i poznanstva.

Za kraj, Gledao sam na DVD Click sa Adam Sandlerom i zacudujuce je dobar film, isto tako novi Beckov album je nelos. Nista idem se brijat, ispeglat i u krpice, ipak za to nemam vise vremena u jutro. Cujemo se, pozdrav svima koji ovo cine dialogom, a ne mojim brbljavim monologom.
Welcome on Tuesday # 300 000 000
Love and Peace, B ......LioN No MorE

Post je objavljen 16.10.2006. u 07:09 sati.