HRVATSKA - Engleska 2:0,hrvatskidomoljubi.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvatskidomoljubi

Marketing

HRVATSKA - Engleska 2:0

Eh ljudi znam da je brdo prošlo od utakmice al ja jednostavno nikako da napišem ovaj post, par dana poslije tekme me držalo preveliko veselje a kasnije sam jednostavno zaboravio Image and video hosting by TinyPic
Nego htio sam reći kako mi je drago da smo ih dobili više od 1 razlike, to im se dosta dugo već nije dogodilo u kvalifikacijama da ih tako jedna momčad sa hendikepom dobije.

Govorili su Biliću da je dvorska luda što govori kako dugo nije vidio tako puno odličnih igrača na okupu koji igraju nevjerojatno dosadan nogomet, svi su mu se smijali a nakraju se ispostavilo da ih je čovjek sve razguzio s igračima od kojih pola može igrat za repku do 21 godine.

I nije mi jasno kako onaj Robinson može vrijeđat i govorit (nakon onog "gola stoljeća") kako je Pletikosa napravio rupe pri ispucavanju lopte u prvom poluvremenu pa je zbog toga lopta preko noge prešla Robinsonu. Svašta.

Jednostavno realno je trebalo biti jedno 3-4:0 za nas i mogu biti sretni Englezi da su otišli "samo" s 2 gola minusa doma. Vidi se da njihova momčad nije ekipa i što si prije to priznaju i na tome porade to bolje za njih, mislim da će svejedno biti drugoplasirana momčad u našoj skupini i ipak otić na EURO 2008.

..Ja sam prezadovoljan s onim što su naši momci pokazali u toj utakmici, pokazali su da se sa svakom momčadi mogu nositi iako su glavni igrači dosta mladi i neiskusni. Jednostavno svaka im čast i vjerujem da će tako nastavit i u ostalim utakmicama!

Pozdrav svima uz tradicionalnu rečenicu: HRVATSKU NAM NIKAD NITKO UZET NEĆE DOK JE HRVAT UZ HRVATA

Pisao: Leo

Post je objavljen 16.10.2006. u 21:50 sati.