Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neprepoznata

Marketing

ONO ŠTO STE TRAŽILI

A tražili ste da vam pričan kako mi je bilo... E pa ljudi moji... Kreće priča, čekaj par sekundi da mi se slegnu dojmovi.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
O.K., možemo dalje. Znači, sjela sam u autobus i još uvijek nisam mogla vjerovati da me moja (inače stroga) mama pustila. Vozila sam se i razmišljala sam dal' je prekasno da se vratim jer ono ludo sam zaljubljena i svašta bi se moglo dogoditi... Hmmm, znate na što mislim!!! ;-)
Javio mi se da me čeka na kolodvoru i već tada sam bila totalno smirena. Ugledala sam ga iz busa, baš sam bila happy. Znate priču dalje... Ja izašla iz busa, onda zagrljaj pa kiss... Poslije piće u nekom kafiću i onda pravac njegova soba. Tamo laganini sve na bazi igre i onda ono s čime se ne igra... Ha ha ha jesam vas zbunila... Poslije moj dragi pojeo pola fast fooda, a jebemu bia je gladan. Onda malo ''zezancije'' u sobi pa mi je pokaza koliko je pametan (riješia je sve križaljke)... Bravo ljubavi!
Onda oko ponoći izlazak po Zagrebu... Red glazbe od čije jačine pucaju bubnjića, a onda red mirne šetnje... Pa ujutro doma, pa opet krevet... Ali bez igrica jer smo bili komirani i samo zaspali... Al' moram priznat da nema boljeg filinga nego ležat zagrljena pokraj svoje ljubavi...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ujutro buđenje, pa ''zezancija'' onda kratka šetnja, a nakon toga... Odlazak... Puna sam dojmova jer se puno stvari dogodilo i promijenilo... Valjda ćete i sami naslutiti... Toliko do sada... Thanks na komentarima... Pišem vam poslije... Kisssssss
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 16.10.2006. u 17:25 sati.