Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Koncert "Zagorje i Podravina Zagrebu"

Podravina se uistinu ima čime podičiti i predstaviti. I čini to. Svojom trpezom, svojom kapljicom, svojim običajima.... A svojom pjesmom?
Upravo u želji predstaviti našu Podravinu pjesmom, Udruga Glazbeni festival Pjesme Podravine i podravlja iz Pitomače u suradnji sa osnovnom glazbenom školom "Fortunat Pintarić" iz Koprivnice prihvaća se časne uloge promotora podravske pjesme u Zagrebu. U suorganizaciji sa Radijom Hrvatsko Zagorje Krapina u hrvatski hram glazbe, Veliku dvoranu Koncertne dvorane "Lisinski" u petak 03.studenoga 2006. u 20 sati donosimo koncert pod nazivom "ZAGORJE I PODRAVINA ZAGREBU"
Iz bogate niske interpreta s pridjevom "podravski" Zagrebu ćemo predstaviti VANNU, BARBARU OTHMAN, IVICU MARTINČEVIĆA, ŽELJKA SESVEČANA, FRANJU BARIĆA, MAJU ZEKO, LICITARE, EMU VITELIĆ, ĐURĐEVČICE, PODRAVSKE MUŽIKAŠE, ANU FILIPOVIĆ, VIDA BALOGA, MIROSLAVA I GORDANU EVAČIĆ.
Nastup naših Podravki i Podravaca najavljivat će Rosanda Kokanović i Zlatko Škrinjar, a vokalne soliste pratit će Tamburaški orkestar HRT-a pod ravnanjem Siniše Leopolda.
koncert
Informacije o kupnji ulaznica:
-Društvo „Podravec“ Ilica 75, ZAGREB, Tel: 01/4846-802,
-Glazbeni fstival „Pjesme Podravine i podravlja“ Gajeva 26/I Pitomača, Željka Kovač,
tel: 033/783-031,
-Glazbena škola “Fortunat Pintarić” Koprivnica, Ivica Martinčević tel: 048/623-356.
Pitomača.hr

Post je objavljen 16.10.2006. u 16:02 sati.