Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leonews

Marketing

Bivša...Bivši...

Split.Nedjelja.Ugodna jutarnja vožnja put aerodroma Resnik. Germanwings na vrijeme slijeće. Dočekujem bivšu ženu i njenu prijateljicu.. Umjesto cvijeća poklanjam CD s klapskim pjevanjem. Bivšu Dubrovkinju će to obradovati.Obje su očarane vremenom i pogledom na Kaštelanski zaljev. Zabundane i u čizmama, čude se mojim kratkim "gaćama". Uloga domaćina traje samo jedan sat do polaska autobusa za Sarajevo. Prevezao sam ih točno na vrijeme. Bivša & majka našega sina, to zaslužuje.
Doma doručak u dvoje. Ženi uz kavu prenosim dojmove jutarnjeg susreta. Nedjeljni plan ostvarujemo u cjelosti.
Svijeća u "Gospe" od Kauflanda u znak sjećanja na rođenje drage mi majke. Danas bi imala 87. godina.Lahka joj zemlja...
Šetnja gradom i kava s bivšom kolegicom i njenim bivšim mužem. Dvoje bivših, iskoristili su vikend za dolazak iz Sarajeva u posjetu svom sinu studentu. Sin im najavljuje napuštanje studija i prelazak u status bivšega studenta i budućeg biznismena..
Sve je u znaku bivših...
Šetnja do Bena. Kupanje. Povratak do Sjevernih vrata i odlazak na Bače. Izmišljamo proslavu uspješnog završetka turističke sezone (riječ je o dva apartmana). Ručak u Stelonu s pogledom na sudionike Viške regate. Sad već bivše.
Kraj dana obilježava picigin s Antišom i drugom postavom.
Doma, nakon pregleda on- line novina, pogled na bivše blogere; xvII, Kemicu, Riječanku, Opaljenu,Wandu...
Danas sve je u znaku bivših.
P.S.
Na Bačama,u liku žene duge plave kose, grčkog profila, dobre guze smještene u bile hlaće, ravnih postola, u pratnji "velikog" & "malog" diteta, tražio sam Wandu!? Velikog psa nije bilo???

Post je objavljen 16.10.2006. u 10:59 sati.