Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frogbros

Marketing

HororFilm Playground NEWS #9

Nakon podužeg zastoja evno opet novih i sviježih vijesti:
*najprije one malo fantazijske:

- Žalosna je vijest da umijesto Erica Bane u ulozi Dr. Bruce Bannera će biti Dominic Purcell (??!!) u novom filmo o našem najdražem zelenom čudovištu Hulku (naslov će vjerojatno biti "The Incerdible Hulk" a izlazi 2008 god., redatelj je Louis Leterrier)

- naslov novog nastavka filma o Fantastičnoj četvorki nosi naslov "Fantastic Four: Rise of Silver Surfer" i to je vrlo dobra vijest (mislim pojava mog omiljenog strip junaka Srebrnog Letača), glumačka postava je ostala ista + cijeli Srebrni Letač će biti digitalan kao Hulk, a glas će mu izgleda dati Vin Dizel (bolje i to nego da ga glumi)

- Boaz Yakin se i dalje muči sa produkcijom novog Conana the Barbariana (2008), dok MGM planira ekranizacije Terminatora 4 i Hobita (jupiii, a nadam se da Jakson režira)

- Novi Superman stiže u ljeto 2009, dok nama stiže još dvije lijepe vijesti: David S. Goyer mogući je redatelj megaspektakla "Thor" za 2009, dok Jonathan Mostow snima "Sub-Marinera" (2008)

- Stiže nam i treći nastavak Mumije u režiji Joe Johnstona, najverojatnijie je da će glumačka postava ostati ista iako se samo Raichel Weisz dvoumi

- Dvojac Troy Parker i Matt Stone sinmaju parodiju na temu monster filmova (ismijavaju Godzillu i ostale) imena "Giant monsters Attack Japan"

- Zack Snyder snima povijesni megaspektakl "300", a tema filma je Bitka kod Termopila (480 pr. Krista) gdje je 300 Spartanaca tri dana odoljevalo moćnoj snazi od 400 000 Perzijanaca. Sve je rađeno prema Frank Millerovu stripu

- He-Man and the Masters of the Universe su pomaknuti za 2008, a John Woo će samo biti producent

evo sad i horor vijesti:
Photobucket - Video and Image Hosting poster "Big Bad Wolfa", koji uskoro izlazi u kina

Photobucket - Video and Image Hosting poster "Grind House" ominbus filma tandema Rodrigez/Tarantino

- gledajući skorašnji izlazak "Day of the Dead" prema slikama neće biti ništa bolji od "DotD2", i sami se uvijerite
Photobucket - Video and Image Hosting jedan od jadnijih zombija koje sam mogao vidjeti u zadnje vrijeme

Post je objavljen 16.10.2006. u 00:27 sati.