Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andyrhcp

Marketing

sHe's the one

Znate onaj osjećaj ... Kad čujete neku odvratnu pjesmu? Jednu od onih pop pjesmuljaka za koje se ne može definirati da li je u srodstvu s najkomercijalijom vrstom dancea, ljigavim popsterskim zvukom ili je to jednostavno trebala biti dječja brojalica... Čujete ju jednostavno na telki ili dok kupujete u dućanu. . I onda vam ne izlazi iz glave... Vi biste željeli da ona prestane biti dio vaše podsvjesti jer je iritirajuća & zadaje vam glavobolju svaki put kad je se sjetitie. Ali ona ostaje ipak točno tamo gdje jest htjeli vi to ili ne htjeli & njezin vas refren ulovi kad (na to) najmanje mislite. Kad se jutrom budite & ustajete iz kreveta, kad se tuširate, kad hodate ulicom, kad pišete neki test, kad čekate u redu, kad kod kuće nešto kuhate, kad skidate odjeću prije odlaska u krevet ... I ne možete se rješiti te pjesme - nije uopće bitno koliko bi vi to jako željeli pošto vam njezina melodija nije simpatična & što vam se njezin zvuk ne sviđa - nimalo! Ta pjesma može otići ( a uvijek ode) jednako iznenadno & nekontrolirano kao što je i došla. Obično ju zamjeni neka druga - ponekad gora, ponekad bolja pjesma. Iako to ljudi odmah ne uoče, ponekad ne uoče uopće, ponekad uoče samo neki ... Otkako se ta grozna pjesma izgubi iz vašeg života - kad se jutrom budite & ustajete iz kreveta, kad se tuširate, kad hodate ulicom, kad pišete neki test, kad čekate u redu, kad kod kuće nešto kuhate, kad skidate odjeću prije odlaska u krevet ... Više opće ne radite istu stvar.

Kao malena sam uvijek odlazila iz dućana s onom igračkom koja je imala manu. One savršene igračke - bez ijedne tvoriničke greške mi jednostavno nisu bile niti upola onoliko zanimljive. Ne znam dali sam možda bila samo zabrinuta da ih ako ih ne uzmem ja nitko drugi neće uzeti, no u svakom slučaju kasnije bih se znala pošteno žderati jer sam samoj sebi pšriuštila hrpu gluposti umjesto da vodim lijep i jednostavan život. Pa sam tako ja zbog tog svog sindroma strgane igračke kupila si ribu kojoj je falila škrga, zamijenila se s frendicom za strgani kišobran, uvijek se zaljubila u onog koji mi predstavlja objekt iritacije. Taj mi se sindrom održao sve do danas ... ok -jučer! Teško mi je zapravo reći - malo kao da sam izgubila dio identiteta. Ali svejedno se osjećam super! Donesti lakšu odluku može biti jako teško pogotovo kad je teško povjerovati u njezinu ispravnost.
On ... Za razliku od mojih prijašnjih the One ova me osoba ne iritira svakom svojom kretnjom koju je učinio (ili "namjerno" nije). On me ne čini živčanom da te mjere da poludim noću vrteći se u krevetu misleći na njega & kakvi se meni zajebi događaju. Takve su stvari prolazne .. a ovo je drugačije. Vidjela sam ga jučer i usprkos svim manama koje bi drugi mogli na njemu naći, ja uistinu ne vidim ništa na njemu što bi meni smetalo. Vraćajući se kući razjasnile su mi se stvari jer sam prolazeći pored kluba čula pjesmu koja mi se učinila poznatom pa sam zastala. Pjesma je bila I wanna be your boyfriend, a lice pred mojim očima samo njegovo... I sad znam! Znam mnogo loših stvari, ali budućnost me ne zabrinjava. Znam da volim kako se može zabuljiti u nešto kao da je nevidljiv. Volim kad počene cupkati na mjestu. I znam da niti jedan od dana kad sam ga susrela nije padala kiša. I znam da ...

He's a sensation
He's a sensation
He looks so sweet

He's a sensation
He's a sensation
Good enough to eat

He's a sensation
Oh-oh-oh
He looks a so fine
He's a sensation
He's a sensation
I'm gonna make him mine

No matter what you do
I give my heart to you
And oh-oh-baby
I will give it to you
No matter what they say
Yeah, we can find a way
And oh-oh baby
We can find a way

I didn't find a way
Till I walked you home
That, I feel the way I do
And I don't care
What the neighbours say
I always will be true
I always will love you
Love you
A wo wo wo wo


&

Yeah yeah He's the one
Yeah yeah He's the one
When I see him on the street
You know He makes my life complete
And you know I told you so
He's the one, He's the one
Yeah yeah he's my boy
Yeah yeah he's my boy
Know I'll never find a boy like you
But in my heart I'll always love you
Yeah yeah he's the one...
He's the one, He's the one, He's the one,
He's the one, He's the one, He's the one,
He's the one, He's the one, He's the one


Post je objavljen 15.10.2006. u 21:40 sati.