Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gledamzeleno

Marketing

ONA

Ovo je priča o stvarnim događajima sa stvarnim likovima, no zbog privatnosti imena se neće navoditi!


ONA



Nedavno sam je ponovno sreo, osjetio sam njen miris odmah kad je ušla u prostoriju. Nije to bio miris njenog omiljenog parfema, to je bio njen miris, miris nje! Taj miris me odmah podsjetio na jedno predivno ljeto i njenih predivnih oblina, čuo sam i njen glas iz onih trenutaka dugih razgovora u kojima smo pokušavali dokučiti život i svijet! Taj njen miris me odveo i do obližnje rijeke na čijoj smo obali znali provoditi noći jedno uz drugo, sjeti sam se i kiše koju nisam osjećao jer sam tad bio zaljubljen u nju!
Tad je ona došla do mene i svati sam ta to nije bio san , nego java koja se upravo događa! Opet sam čuo njen glas o kojem sam bio ovisan i kojeg sam mogao satima slušati bez prestanka! I bio sam sretan što sam mogao ponovno čuti taj glas i osjetiti njenu prisutnost. Tad se pojavila i njena prijateljica, meni jako draga osoba koja mi je nekoliko puta pomogla riješiti neke stvari, i njih dvije su počele plesati nedaleko od stola za kojim sam sjedio sa društvom!
Bilo mi ju je teško gledati u svom sjaju njene ljepote, no ujedno mi je bilo drago, jer je izgledala jako sretna, što mi je bilo najvažnije!

Jednom je netko rekao: „ Ne okreći se za prošlošću, nego gledaj u budućnost!“
Lako je to reći, treba to uspjeti izvesti, jer nas prošlost uvijek prati!




Mojoj prvoj djevojci!


Post je objavljen 15.10.2006. u 21:56 sati.