Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bfan

Marketing

Život mi je krenuo na bolje....(ova rečenica loše zvući). u svakom slučaju, baš mi je zabavno u zadnje vrijeme. Više nejdem u Papayu, naime, postalo je trulo-uvijek ista ekipa, Neven me jakooo iživcirao, previše sam se napila zadnji put i napravila puno gluposti (o detaljima nećemo)..
Nadalje, odlučili smo urediti naš depresivan razred našim predivnim slikama.....i naravno, tko se bacio na taj pothvat??? Ana (ja, za one koji neznaju). napravila sam 2 plakata-jedan gdje je svatko od nas sam na slici-abecednim redom, i jedan na kojima smo po dvoje, troje, itd...Uglavnom, jako sam ponosna na njih...svaka mi dala, tj, dao...da...
Što se tiće ocjena, jad i bijeda, al boli me klitorus.
Bila sam na nastupu iz solo pjevanja i zaradila gromoglasan pljesak (od sveukupno 5 ljudi od kojih je dvoje bilo iz moje obitelji-, al imam opravdanje-naime, nastup je bio rano ujutro u 14 sati)
Moram samo spomenuti nezaboravljiv nastup naše nogometne reprezentacije, sa pobjedom od 2-0 protiv Engleza...Jebem ti ja umišljene, kuruzne debile...(mislim na engleze)
bili smo u Varaždinu na dan škole-kupali se u toplicama u sv.Martinu- u đakuziju...bilo je jebeno...evo par slikica..
Image Hosted by ImageShack.us svi mi...kak smo lijepi

Image Hosted by ImageShack.us nas dve sa novim frizurama

Image Hosted by ImageShack.us Neki su imali izljeve ljubavi

Image Hosted by ImageShack.us Nezaobilazan mekić


stavila bi još slika, al sam previše lijena...nego, što se tiće ljubavnog života, ide, ide...i meni i brineti i frčki, Ninica isto nešto muti... al to nije bitno
Bitno je da meni počinje 'Zakon brače' i nedam, mi se više pisati

Pusa svima
Ana



Post je objavljen 15.10.2006. u 20:22 sati.