Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/franinleptiric

Marketing

..4 mjeseca..

..dani prolaze, ljubav ostaje.. da,da, čak kradem tvoje misli :) wink
eh.. kad se sjetim našeg prvog susreta.. pijano moje blesavo.. eh, koja sreća da sam pristala na kavu slijedeći dan.. sreća sreća.. pomisao da sad tebe nemam u zivotu cini mi se totalno strana.. zar je to moguce? zar sam ja zivjela prije dok tebe nije bilo :) jesam.. al nije to bilo onako kako sam ja tila, nije to bilo onako kako je sad.. nekoc davno, pomisao da cu jednog dana zbilja naci svog princa cinila se tako nestvarnom, mislila sam da to mozda nije sudjeno da se dogodi.. i onda.. iza bijelog kombija pojavis se ti :) sa onim blesavim smjeskom i zbunjenim pogledom.. splico u metropoli.. pa normalno da sam te morala uzeti pod svoju zastitu :) hehe.. cerek
jesi li tad mislio da će to trajati? jesi li mislio da će nas daljina možda unistiti.. jednom si mi rekao, kad zbrojis sve ove nase sate provedene skupa, ispadne vise neg sto netko ko je u vezi mjesecima i jos u istom gradu.. rekao si mi, nemoj da mi te daljina ukrade.. nece ljubavi.. nikad.. ma, mi smo toliko blesavi, da je to strašno.. sjeti se zadra.. dikla.. naughty hmm.. brača i plaže na koju si me odveo, cerek ureda rolleyes ... hm.. a tek zagreba sad zadnji put, bas je bilo lipo cerekma bas je lipo bilo, ne bi ni jedan nas zajednicki trenutak za nista minjala..
joooj.. a onaj dan u restoranu :) bas smo bili fini.. ja u onim cipelicama i sakou.. bas smo izgledali ozbiljno... a i hrana je bila njami njami... kad smo vec kod hrane... popaj njami , obecao si mi slijedeci put.. bas mi je fora kad sjednom tamo na klupicu, haha, s onim alkosima party ma joj, sve mi je savršeno, svaki trenutak s tobom, sad mi samo padaju na um naše gluposti :) i makar sam jučer rekla ono da nisi romantičan, povlačim to.. to je bila glupost koju sam izvalila.. ti si moje romantično biće :) ma znaš što sam s tim mislila, ne moš nikako biti romantičan ko ja, čak ni da si žensko, a pogotovo ne neki muški, pa san onda izvalila da nisi romantičan :) ma obožavam te.. stvarno te obožavam.. i evo, ovim putem ti još jednom čestitam naših 4 mjeseca... :) falio si mi jako ovaj vikend, znaš i sam kakva sam jučer bila headbang , i tebi još to slatko, ti si skroz lud :)
ma ja se raspisala :) saljem ti veliku pusu.. vtn


Open up your heart, what do you feel
Open up your heart, what do you feel is real


Post je objavljen 15.10.2006. u 21:00 sati.