Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malizivot

Marketing

Don't worry be...

Čitam ja ove sve blogove,i iskreno,mogu reći da mi se puno više sviđaju ''Fresh'' i ''Almost Cool'' blogovi nego ''Cool'' blogovi.Zašto?Pa valjda zato jer su veseliji,a ovi iz uredništva na coolnjake myspace layout

myspace layout

stavljaju samo neke ozbiljne blogove,a malo koji da je zanimljiv.Svi su monotoni,bijeli ili crni,napisani plavid dosadnim slovima i u biti se samo reklamiraju.To mi tak ide na živce.I glupi su mi i kriteriji koje da bi upao među ''Cool blogere'',koje sam našla na tutor.hr a to su:
-O svemu morate imati mišljenje,
-Promovirati se,tipa ''Super,blog,samo tak nastavi.Čitamo se'',
-Imati upečatljiv dizajn,
-Naći neke besorisne informacije,
-Ljude koje ne djele vaše mišljenje zgaziti i popljuvati.I to je promdžba,
-Staviti nekoliko svojih slika(jest,baš,pa kad naiđe neki pedofil,eto ti ga na)
-Pljujte po uredništvu jer ne prepoznaje vaš talent

Ja stalno pljujem po uredništvu,uvijek se promoviram preko blogova i svi se promoviraju preko mene,i pišem o svemu i svačemu,ima nekoliko zanimljivih slika itd. pa još nisam među tim coolerima tj. nisam još u prosjeku.Ali ko danas šljivi prosjek?naughty.Ipak ja sam samo jedna obična cura,s običnim problemima,običnom obitelji i običnim frendovima.
Ali tko mene šljivi?Uredništvo sigurno ne.Glupost najobičnija.Nisam popularna kao Ella Dvornik ili Ribafish,pa nisam ni vrijedna da budem na blogu,zar ne.Ja i ostalih tisuću blogera.
Nadam se da se bar netko slaže samnom i neka zato ostavi komentar.A uredništvo bi trebalo malo više gledati i na nas.Bokburninmad


Post je objavljen 15.10.2006. u 16:45 sati.