Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/odluka

Marketing

Značajan kozmički događaj:

U utorak 17. listopada 2006., dogodit će se značajna kozmička pojava, darovatelj novih vibracija, koji od toga dana najavljuje sve veći broj ovakovih događanja do 2013. godine. Toga dana će se putanja Zemlje susresti sa putanjom ultraljubičastog pulsirajućeg svjetlosnog izvora iz viših dimenzija. Putovanje ovog zraka Zemljom trajat će odprilike sedamnaest sati. Ovaj svjetlosni izvor je usklađen sa rezonancom naše srčane čakre i modre je odnosno magnetne boje.
U trenutku njegovog prolaska Zemljom će se svaka naša misao, namjera manifestirati milion puta brže od uobičajenog, stoga je od izuzetnog značaja da u tom periodu naše misli i namjere budu pozitivne, ispunjene radošću, ljubavlju, dobrim namjerama i željama za cijelo čovječanstvo.
Ako u tome uspijemo zrak će biti naš veliki dar.
NAŠE MISLI ĆE SE MANIFESTIRATI TAKO BRZO DA ĆE SE ČAK PRIČATI O ČUDIMA KOJA SE DOGAĐAJU.
Vrijeme prolaska svjetolsne iskre Zemljom će biti 17.listopada, od 10:17 sati pa do 18. listopada, 01:17 sati ujutro. Najveću moć će dosegnuti u 17:10 sati.

Nije bitno u kojoj se vremenskoj zoni nalazite. Vrijeme navedeno gore važi za sve zone jednako. Ukoliko se u to vrijeme budete nalazili u prirodi to će biti posebna povoljnost, preporučuje se i meditacija u ovom vremenskom periodu.

Ovaj događaj je od izuzetnog značaja, stoga je poželjno da ga proslijedite prema što većem broju ljudi.

Preveo: Chapa


Post je objavljen 14.10.2006. u 19:54 sati.