Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/endimion17

Marketing

Sve je još tu. Grozno kao i prije.

Surfajući na valovima byteova bespućima Interneta, slučajno sam neki dan nabasao na ovaj članak:

U utorak 17.listopada 2006., dogodit će se značajna kozmička pojava, darovatelj novih vibracija, koji od toga dana najavljuje sve veći broj ovakovih događanja do 2013. godine. Toga dana će se putanja Zemlje susresti sa putanjom ultraljubičastog pulsirajućeg svjetlosnog izvora iz viših dimenzija. Putovanje ovog zraka Zemljom trajat će odprilike sedamnaest sati. Ovaj svjetlosni izvor je usklađen sa rezonancom naše srčane čakre i modre je odnosno magnetne boje.
U trenutku njegovog prolaska Zemljom će se svaka naša misao, namjera manifestirati milion puta brže od uobičajenog, stoga je od izuzetnog značaja da u tom periodu naše misli i namjere budu pozitivne, ispunjene radošću, ljubavlju, dobrim namjerama i željama za cijelo čovječanstvo.

Ako u tome uspijemo zrak će biti naš veliki dar. NAŠE MISLI ĆE SE MANIFESTIRATI TAKO BRZO DA ĆE SE ČAK PRIČATI O ČUDIMA KOJA SE DOGAĐAJU.
Vrijeme prolaska svjetolsne iskre Zemljom će biti 17.listopada, od 10:17 sati pa do 18. listopada, 01:17 sati ujutro. Najveću moć će dosegnuti u 17:10 sati.

Nije bitno u kojoj se vremenskoj zoni nalazite. Vrijeme navedeno gore važi za sve zone jednako. Ukoliko se u to vrijeme budete nalazili u prirodi to će biti posebna povoljnost, preporučuje se i meditacija u ovom vremenskom periodu.

Ovaj događaj je od izuzetnog značaja, stoga je poželjno da ga proslijedite prema što većem broju ljudi.


Ovo mora biti jedan od najglupljih članaka u zadnje vrijeme.
K tome je još napisan na drobljevini hrvatskog i srpskog, što je najčešća boljka hrvatskih siteova koji se bave ezoterijom. Neprežaljeni Balkan i gluposti idu ruku pod ruku.
Kažu oni milion (tj. milijun na hrvatskom) puta...
Takve izraze koriste djeca, jer im je milijun nešto nepojmljivo. Pitam se gdje su dobili točan broj od milijun puta, te da mi kažu izraz po kojemu su izračunali odnos snage naših namjera i njihovog ispunjenja.

Ultraljubičasti izvor svjetlosti? Wow ovo je još bolje, a onda poslije kaže da je modre boje. lud
Zatim kaže točno vrijeme, te da vrijedi za sve vremenske zone. A kako to?...

Eto, dan je prošao, nikakva čuda ne vidjesmo (osim onih koji su se napušili i snažno meditirali).
Tako je bilo i sa zazivanjem Sudnjeg dana. Pa su se ljudi i ubijali, očekujući svoje spasitelje.
Žalim, iskreno žalim ljude koji se bave ovim glupostima.
Uskoro ću vjerojatno napisati članak koji će "svom silom nebeskom" sručiti kišu racionalnosti na babske gluposti koje se novim naivnim generacijama prodaju pod nazivom "New Age".
Bit će to članak sličan onom koji do kraja razjašnjava imbecilnost homeopatije, koja upravo jest starinsko neznanje kemije izvučeno iz naftalina za glupe mlade ljude.
Možda bude i serija članaka. Ovisi koliko budem imao vremena, kojeg baš nemam...
Zadatak je lagan, jer ove gluposti padaju pod razumom čovjeka. Naravno, kad se skupi masa bez razuma, onda je zadatak teži. Vidjet ćemo kakve će biti reakcije.

BTW slovo "psi" lijepo napreduje (kalendar)



Post je objavljen 18.10.2006. u 00:08 sati.