Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mynewteenlife

Marketing

Evo people novog posta. Opet nisam imala vremena pisat post pa ste malo čekali. Evo pa da krenem.

Ove mi je dane u školi bilo..... pa i ne baš bajno. U ponedjeljak smo imali neki kao poseban ručak. Ali je hrana bila ista kao i svaki dan, samo još gora. Hehe. Uglavnom... Alex je skoro otišao u bolnicu od te hrane. Moje frendice i ja smo tražile objašnjenje zašto su hranu napravili tako odvratnu, a oni su samo rekli da im je došlo da nam malo naštete jer smo mi uvijek zahtjevni. Došlo nam je da ih opalimo, a li smo se suzdržale. Osim toga je bilo sve oke u školi. Pisali smo diktat iz Engleskog. Nisam baš dobro napisala jer ništa nisam slušala kad je govorila pa sam sve iz svoje glave pisala. Kada smo drugi dan dobili rezultate meni je preko cijelog papira bilo napisano F (1). Za ne vjerovat je bilo kako sam ja bila tada sretna. Svi su me čudno gledali kad sam dobila papir jer sam ja bila sretna ko...... No dobro.... U utorak sam dobila još jednu F(1) iz matematike. Pitao me i nisam imala pojma. Ali nema veze. Onda je pitao Leonu i ona je znala i dobila A(5). U utorak smo isto i pisali ispit iz kemije dobila sam C(3), Amanda također C(3), Isabell B(4), Ramona isto B(4), Nolitta je jedina dobila B+(4+). Srijeda je bila grozna. Ja sam se užasno prehladila, imala sam temperaturu, imala sam glavobolju i šta sve ne. Što je još gore i oba dvije sestre su mi se isto razboljele skupa sa mnom. Mama mi je išla kod njene sestre, ali ne znam u kojem gradu mi živi teta. Ann, Megan i ja smo bile same doma i sve smo bile i bolesne i lude. Tada smo sve tri htjele mamu. Znam da to zvuči glupo ali stvarno smo bile lude. U četvrtak sam već bila zdrava i otišla sam u školu. Sve mi je u školi bilo smiješno i zabavno. Super sam se osjećala. Pod odmorom sam slušala svoj MP3. Do mene je došla Isabell i pa smo malo pričale, a nedugo nakon što je ona došla pridružile su nam se i ostale frendice.

Isabell: Nicole, još nam nisi rekla zašto jučer nisi
bila u school. Onda?
Ja: Ma bila sam sick, a bile su i Ann i Megan skupa
sa mnom.
Isabell: Aha, ali sada si dobro?
Ja: Ma da. Sada sam super šta se ne vidi?
Isabell: Da, vidi se nekako si živahna.
Amanda: Da, Isabell ima pravo vidi se da si sada super
jer inače ti nije sve smiješno i zabavno.
Ja: Znam. Tek sada sam shvatila da se treba uživati. Mislim
sada kada sam ozdravila, sam shvatila da više nikad ne
želim bit bolesna.
Isabell, Amanda, Ramona i Nolitta: Hehe. Ti si stvarno luda.
Ja: A šta ću, takve sam prirode. Hehe.
Isabell, Amanda, Ramona i Nolitta: Hehehe.


Razgovor smo završile kada je profesorica ušla u razred. Da nije ušla mi bismo još uvijek pričale. Taj je sat bio Engleski. Simon mi je poslao poruke na papiriću, a u poruci je pisalo.

Ej, Ann Nicole možeš li molim te pitati Amandu da li može
izaći sa mnom u subotu u 18h. Jer oko 20h Sarah radi neki njen
party. A morao bih se tamo pojaviti jer mi je ona ipak sestra iako je mrzim i ide mi na živce. Please to pitaj Amandu.

Ja sam Amandi poslala poruku da li bi ona mogla izaći s njim u subotu oko 18h, a Amanda mi je odgovorila da da i da jedva čeka. Tako sam im ja sve dogovorila. Nakon sata sam Simonu rekla da je Amanda pristala izaći s njim u subotu oko 18h. I Simon i Amanda su bili sretni, a i ja skupa s njima jer su meni oni tako slatki zajedno. Poslije škole išla sam sa frendovima i frendicama malo po gradu i tako smo se mi gubili. Kada sam došla doma uzela sam si 7UP(gazirano piće, slično sprite-u) i otišla u sobu. Kada sam došla u sobu odmah sam upalila laptop i u moj CD player stavila CD koji sam sama napravila pomoću ostalih CD-a koje imam. Uglavnom u CD player sam stavila CD s miješanim pjesmama(pjesmama s raznih CD-a). I uživjela se, i počela pjevati. Mama mi je došla u sobu i rekla da ili potišam muziku ili da ja tiše pjevam. No ja nisam ništa od toga napravila. U sobi ispod prozora imam kao neku klupu nešto. Ugasila sam muziku, uzela laptop i sjela na tu ''kao'' klupu. Nakon negdje sat vremena ugledala sam neke ljude kako su došli sa velikim kamionom ili kombijem ispred Kateine stare kuće. Gledala sam i dalje i onda vidjela kako iznose namještaj. Shvatila sam da su to moji novi susjedi. I to prvi susjedi. Nakon nekog vremena u crnom je PORSCHE-u došao neki dečko. Zagledala sam se. Kada je ta osoba odnosno taj dečko izašao iz auta bila sam iznenađena. Kate dok je još živjela ovdje rekla mi je da u tom kvartu nikada nije stanovao neki zgodan dečko. No sada se to promijenilo, upravo se doselio jedan zgodan dečko. Malo sam bolje pogledala i iz tog je PORSCHE-a još izašla jedna osoba. Bio je to još jedan dečko. Izgledao je starije nego onaj prvi. To su bili moji novi susjedi , no naravno uselili su se u kuću s njihovim roditeljima. Naravno, htjela sam ih upoznat. No, to nisam mogla učinit odjevena u trenirku staru dvije godine. Iako svijet ne bi propao. Obukla sam kratke hlače(neke malo više od koljena), crnu majicu i starke. Kroz prozor sam si bacila bilježnicu, samo da bih imala neki razlog zašto silazim. Sišla sam dole u dvorište uzela bilježnicu i pogledala sam nove susjede. Onaj mlađi dečko(bar mi se čini) me uočio u mom dvorištu i pozdravio. Ja sam i njega pozdravila. Malo smo razgovarali.

On: Hi.
Ja: Hi.
On: Ja sam odvije sada doselio, što znači da smo od sada susjedi.
Ja: Da, od sada smo susjedi.
On: Sorry, ja sam Eric.
Ja: Drago mi je ja sam Ann Nicole.
On: I meni je drago.
Ja: A, ako te smijem zvati Eric. Koliko imaš godina?
On: Da, naravno da smiješ. Imam 16 godina.
Ja: Oh, super. Ja sam malo mlađa od tebe. Ja imam 15 godina.
On: Super.
Ja: A, u koju ćeš školu ići?
On: U Orlando Public High School.
Ja: Stvarno, ja idem u tu školu.
On: Super, barem ću nekoga poznat. Hehe
Ja: Hehe.
On: E, moram ići. Mama me zove. Vidimo se kasnije.
Ja: Ok. Bye!
On: Bye!


I tako sam ja upoznala jednog super dečka. A što je još bolje on mi je prvi susjed. Nakon što je on otišao i ja sam otišla natrag u kuću u svoju sobu. U sobi sam se igrala sa svojim psom Aronom. Ranije nego inače išla sam spavat. Bila sam užasno umorna i sva bez volje iako sam upoznala Erica. U petak sam u školu došla sva u crnom. Ne znam dal' zbog toga što je bio PETAK 13. ili zbog nekog drugog razloga. U školi su i sve moje frendice bile obučene u crno. Isabell, Amanda, Ramona, Nolitta i ja našle smo se ispred ulaza u školu i sve smo se malo počele smijuljit. Naša razrednica Carrie Flick nam je svima na stol stavila neke kuverte crne boje. Kada sam ušla u razred ugledala sam kuvertu i otvorila je. U njoj je pisalo.

FRIDAY 13.

HELL-DAY. AND THIS CLASS WILL GET...... NO HOMEWORK TODAY!!!!!!
YOUR TEACHER CARRIE FLICK

prijevod::

PETAK 13.

VRAGOV(PAKLENI) DAN. I OVAJ RAZRED........ NEĆE DOBITI ZADAĆE DANAS!!!!
TVOJA RAZREDNICA(nastavnica) CARRIE FLICK


Kada sam to pročitala bila sam užasno sretna. Kada je bilo vrijeme ručka Isabell, Amanda, Ramona, Nolitta i ja otišle smo zajedno u kantinu. Ja sam tamo pojela neku salatu i neko meso(ne znam ni ja koje). Kada sam došla na kat gdje je moj razred skoro sam se onesvijestila.

NASTAVLJA SE.......

Post je objavljen 14.10.2006. u 18:01 sati.