Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xiola

Marketing

Mala bi se opet ljubila i snubila

A bogami i jest - citaj dalje ko se usudi!

Dodjoh nedavno u ducan. So far, so good, rekli bi nasi i njihovi stari. Ne imadoh namjeru. Samo onako, nabasah na njega i udjoh. Zene ce mozda razumjet. I poneki muskarac. Ostali, na parove razbrojs i marsh. Prevrcem po vjesalicama nezainteresirano, likujuci kako mi se nista ne svidja i kako cu izic sva sretna i ozarena praznih rucetina. Trijumf zagarantiran. Pocastit cu se kakvom zesticom. Ili dekom (omjer za tezinu, ne sinteticko ni vuneno pokrivalo za tijelo) suvih rebaraca res pecenih. Divota! Milina! Krasota!

Ali zivot je nedojebano sjeban. To jest, kako to biva u bajkama i holivudskim filmovima, u zadnji cas sofisticirano oko moje sokolovo spazi primjerak ljepote. O, bejbe, ko je tebe donio ovdin, ufatih se tepajuci njemu. NJEMU! Zaboga miloga! Priblizih mu se vrlo blizu. Bez po' muke, ne cekavsi da mi odgovori na kompliment, zgrabih ga poput grumena zemlje tvrdo-radnickim rucerdama mojim. I stadoh ga pipkat gore-dolje. Milovat posvuda. Ravnat mu dlaku. Priblizih svoje blijedunjavo lisce do njega. Poljubih ga. Mekana povrsina milovase mi ozarene obraze. Prodjose me zmarci. Uzvrati mi ljubav!!! Osjecah pocetak ljubavne ekstaze. Srce moje milo, govorih mu, bit ces moj, moj i samo moj! Mislim da nije imao nista protiv, odnosno, nije se bas opirao. Tipicno, mislih si, dakle, ovo je dokaz da i oni mogu bit drolje ko i mi. Bijase mi lakse pri toj pomisli. Zauvijek cu se sjecat prvog puta sa ovim ovdje sad i tu.

Stavih ga na sebe. Isprobah ga. Odmah tamo i onda. Ljudi se bas i ne obazirase na to. Ma i da se obazirase, ko ih sljivi! Nas dvoje stopismo se u jedno i uzivasmo u ogledalskom odrazu. Upravo i bas tamo, posred ducana. Dao mi je vec nakon prvih par minuta poznanstva. Ucinse me da kupim njegovu ljubav na licu mjesta. Gospe moja! I izidjoh. Jos uvijek imadem osmjeh od uha do uha. Jos se volimo. Mozda ce i potrajati. Do iduceg mjeseca.

Dabogda crkli i Prada (to samo jer sam pod dojmom onog filma od jucer; kaput je iz jednog totalno vulgaris ducana) i bog i djava i ja i on i mi i vi i oni (nije zgoreg ponovit zamjenice rvacko-jezicne). Zasto? Pa zato. Ko je vidio ic kupovat bijeli kaput?? Samo ludjaci sitnog zuba, ratari, krovopokrivaci i staklopuhaci. I pokoja blesava zena. Moram obrlatit nekog vlasnika kemijske cistione. Damn!






Post je objavljen 14.10.2006. u 13:33 sati.