Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelino

Marketing

Imperium Romanum

Evo upravo pada prva kisa u L.A-u u zadnjih 4-5 mjeseci. Sjedim u svojoj fotelji i citam o Rimskom imperiju kad odjednom neka cudna buka iz vana, nesto tapka po prozoru, zovem Jordan, ni ona ni ja ne prepoznamo sta je dobrih pol minute, kad tek onda nam ude u Kaliforniski razmazenu glavu da bi to mogla biti kisa. I nista sjedim ja tako jos jedno 15. minuta i sjetim se da mozda ne bih bilo lose zatvoriti prozor, jel koliko pamtim kisa moze uci kroz prozor i smociti stan. Bez zezancije.
Zasto citam o Rimu pitate se? Gledao sam prije par mjeseci novu HBO seriju Rome, i nedavno je izasla cijela season 1 na dvd-u, pa sam se strasno napalio. (vrlo interesantno je bilo gledati kako se Cezarovi veterani otimaju i bune jel im je Cezar nakon povratka u Rim obecao zemlju/posjed u republici, a onda im dodijelio pannonium, pa su ovi na to poludili, kao jel' je on normalan, kako se samo usudi..)Onda prije par dana na History channelu je bila emisija (Engeneering an empire) o arhiktekturi Rima u to doba, i onda samo odlucio da se moram jos malo vise obrazovati sto se toga tice i otiso u centralnu knjiznicu u l.a-u, u kojoj nikad nisam bio jel je dosta daleko u downtownu, ali koja je jako impresivna. ima 8 katova i siri se preko cijelog bloka. U njoj se recimo mogu naci Glembajevi i ima cijela polica knjiga na "serbo-croatian-u". But anyways, u knjiznici sam digao 6 knjizetina o Rimu i sad ih proucavam.
Bio sam jucer na onom snimanju, show se zove cd usa i ista kopija je american bandstanda. Ono malo pricaju, pa sviraju, pa fashion show, pa sviraju, pa pricaju i kraj. Vidio sam JoJo!, OK GO koji nazalost nisu live izveli ono na treadmills, nekog So-So Def crnju kojem nisam uspio ufatit ime i band Mu. Stojis ispred stagea, bacaju ti majice, palice, sve na playback a ti samo pljesces na znak i na kraju te plate $20 za nekih 2.5 sata zeke, a sve to skupa odvija se jedno 5 minuta voznje od mog stana. hollywood at it's finest!

kisa jos uvijek pada...agains my window...i can't stand the rain....tum tum tu tu ttuu tu tuuu

...pozdrav B

Komentari su dobrodosli by the way, nemojte se sramit...

Post je objavljen 14.10.2006. u 04:03 sati.