Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crorijecanin

Marketing

Nema naslova!!

Evo da se javim malo!!A neznam sta da pisem!!!!A evo da napisem da mi je oko krvavo!!Meni bas strava izgleda ali znam da se nekima gadi!!!hehehehe!!!KAo naprimjer Violeti!!!hehehhe!!!Evo to je bilo ovako:Mi sjedimo na satu i nastavnik otisao van iz razreda pricati sa Ruzicom(najbolja nastavnica u skoli i svi bi ju htjeli jebati,osim mene(mos misliti)hehehe)i mi ti se zajebavamo dok i kada ti ovaj frend dode i uzme onu kutijicu od puntica,imao ih dvije,i prvom me pogodio u lakat a druga ravno u oko!!!Pogodio me u desno gore,a krvavo mi lijevo dolje!!!!I tako!!!Dosao sam doma i stavio neku mast u oko i tako da se krv sada sva razlila po oku!!!hehehe!!A mislim oprostite svi ali meni je to smijesno!!!!Kao da mi je prvi put da mi je oko krvavo!!!Ima negdje 3-4 puta!!!hehehehe!!!!Ali evo proci ce za par dana!!!

Evo to je to!!!!Pozdrav svima!!!!!Pusa nekima!!!!!!!!!!!A tu su Draske cure,ivona(ozdravi),Sara(ozdravi),Henny,Mimi,Paola,ANEEEEEE(my sister),Mala Iva...
POzdrav i uzivajte!!!!

Evo jos samo nesto:Onaj idiot od mog "frenda"-E je tako retardiran! Skupa s Anđelkom mi nešto sere u vezi E2. Zajbava i dere se na sav glas tako da koji dražan ne ostane neinformiran- Vivi pozdravio te Igor! Joj, nemoj se rasplakati, ali ima ti curu i sve... E pa sad si u bedu... Ma mrš, đubre jedno! - To je VIvi pisala ALI NEKADA DAVNO!!!A ja sam E i mene ovo vrijeda!!!hehehehe!!!Znam da nije vise tako(valjda)ali morao sam to staviti!!!hehehe!!!SORRY VIVI A ZNAS DA SAM TAKAV!!!DA TE VOLIM ZAJEBAVATI!!!Heheheh!!!SORRY Jos jednom!!!

Post je objavljen 13.10.2006. u 21:31 sati.