Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hocucokoladu

Marketing

jedan hepi post:



evo,trazli ste hepi post,partypa pisem o svojem jurici dead (moj micek maji...nebrem deti sliku jer mi je nela obrisala s kompa..bum dela kad najdem)...inace se zove terra (zemlja?!) al mi je jurica bas kul ime pa ju ja tak zovem...
jako je kul i nafcila sam ju par "trikova" thumbup (npr. znala se sesti kad joj veliš čič,dala je šapicu kad joj je neko rekel «daj pet»...) koje je pozabila kad je imala žuticu...jadna maja.no..
no i onda je imala 3 jako maja sjatka mujceka..blabla.od njih je jedan uginul jer je bil preslabi (nije ih smela dojiti jer je bila bolesna),drugi je bil kod moje bake u sloveniji,moja baka ima jednu susedu koja je 24/7 pijana i glupa kuja stara je pijana dosla i burninmadubila mi macku?!
al da se prica popravi-treci je u šajzendorfu kod moje firmane kume koja ima malo dete,pa se igraju s njim! jura juniorrofl je tam jako je sretan,kopa po teglekima,jede im biljke i zajebava!!!!
moj jurica bas sad spi u kartonskoj kutiji-jer su mi starci bili u ducanu...-obozava papir i sve kaj ima veze s papirom i uvjek mizijev zaspi na biljeznici i slicno...
jemput smo ju zeli na more-i sve je bilo v redu dok joj nije dopizdilo putovati par sati...
obozava njami jesti vocne jogurte,s menom jede cokolino,voli i krumpir,cokoladu,sir,naravno meso...
dobili smo ju od jednog nelinog frenda iz osnovne,vrsta macke je COKOLADNA PERZISKA i ja ju jako volim.neznam kaj bi bez nje i kad mi je zima onda spi na meni da mi bude toplo...i tak...(znam da bušnja ima slicnu macku koja se slicno ponašamah)
cesto me raspizdi kad se igra s sminkama i onda mi takve stvari zakuca iza ormara,kad mi krade secere(koje skupljam) iz kutije,kad onak iz ciste zajebancije s jednom kandom povlece po posteru,....al svejedno kad si na tak nekaj (makar mekano cupavo slatko malo) jako vezani sve joj kiss oprostis...

pusa svima koji voliju svoje ljubimce.cerek..i trazim sponzora koji bu mi kupil malu slatku zabicu.eek..makar mi starci nedaju da ju imam doma u sobi...al ja bum ju imala!!..e nela,to hocu za bozic,...pusa svima.blabla..


Post je objavljen 13.10.2006. u 20:47 sati.