Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/buzin

Marketing

...........

Evo nas opet. Nazalost, jos nismo izasli iz uredničke krize, a posto su cure trazile post, ovo je najbolje kaj mogu ponudit. Tema za pisanje bas i nemam posto me nema na treninzima tak cesto, a kad dodem na seniorski tak je dosadno da ni najgorem neprijatelju nebi pozelio takvu dosadu... Ali ipak, ako zelite dobar post, uvijeg mogu popljuvati Ištuka, jer za to uvijek ima materijala. Šalim se Ile!!! Ovako... puno pitanja u tako malo vremena ali se zna kako su Buzinci svestrani pa cu probat odgovorit na vecinu.
Evo, krenut cu od tekme sa Dinamom. Bila je, kao i uvijek, zanimljiva, napeta i nadasve izjednačena utakmica. Nedajte da vas rezultat zavara jer tih bajnih 10:0 nije odraz nase igre i nemoci, nego jednostavno nismo imali zelje i volje(I morali samo izgubit). O ''fizicki mocnima'' poput Istuka bi mogli razgovarat jer takvih je puno.....dok ja ne dodem. Onda se Istuk zasere i cijeli trening bjezi od mene... zna on zasto:) Sto se tice mog prelaska u seniore.... to je vec druga stvar. Vec tri tjedna nisam dosao na trening iako me Vlado stalno zove. Faks je poceo i sad vidim da vremena imam tak da cu od sljedećeg tjedna pocet ''ozbiljno'' sa radom jer mi vlado vec dva tjedna obecava mjesto u momcadi. Da sam dosao koji put mozda bi i igrao. A mozda tip samo sere ko zna. Ja samo znam da sljedeće sezone Ostoja preuzima seniore i da je u toj momcadi rezervirano mjesto za mene, Pazina i Istuka, iako ce se Istuk morat dokazat jer mu forma naglo pada. Al to je zato kaj mene nema da ga hranim sa loptama. Jadan decko, niko mu nece dodat.... :)
To je za sada sve od mene, cekamo jos Pazina da se javi. Ko zna di je taj tip??? Nisam ga cuo ni vidio vec dva tjedna. Za sljedeću tekmu koja je nadam se doma, pripremit cemo par slika, iscrpan izvjestaj..... itd. Do tada pozdrav!!!

Post je objavljen 13.10.2006. u 16:11 sati.