Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hmnkgospic0607

Marketing

NAJAVA 3. KOLA

Danas se igraju tri, sutra jedna, a u utorak još jedna utakmica trećeg kola. Utakmica između Croatie i Brodosplita odgođena je zbog obveza Splićana u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

SOKOLI - TORCIDA 2

Kako sada stoje stvari Sokoli su daleko najslabija momčad prvenstva i pitanje je kada će uzeti prve bodove u prvenstvu. To neće bit zasigurno protiv Torcide. Torcida bi u slučaju pobjede vjerojatno izbila na čelo ljestvice i u tome će imati zasigurno poseban motiv. Očekujem dakle sigurnu pobjedu Torcide.

USPINJAČA - PETRINJČICA 1

Uspinjača je doživila poraz od Gospića, da bi zadržala korak s vodećima trebala bi danas uhvatiti puni plijen. Gosti će bit zasigurno posebno motivirani. Već jako dugo nismo Petrinjčicu vidili na vrhu ljestvice. Mislim da od ovog kola više neće bit na vrhu. Petrinjčica će dakle teško do bodova iako se nikad ne zna.

INERO - GOSPIĆ X2

Gospić je u dvije teške utakmice uhvatio 4 boda. Iz Splita se protiv Mejaša vratio s bodom, a kod kuće su ostali svi bodovi protiv opasne i neugodne Uspinjače. U Splitu neće igrat Brazilac Romario zbog ozljede, ali mislim da su i bez njega Gospićani sposobni pobijediti. Gospić je Inera prije par godina pobijedio 5-0 u kvalifikacijama za prvu ligu, ali to su ipak sad prilično različite ekipe nego tad. S druge strane Ineru je ovo prva utakmica na domaćem terenu u prvoj ligi i pokušat će učiniti sve da se pokažu u što boljem svijetlu. Mogla bi to biti još jedna odlična utakmica.

MEJAŠI - KIJEVO 1

Mislim da je došlo vrijeme i da najneugodnije iznenađenje prvenstva uhvati sve bodove. Trećplasirana ekipa zadnja dva prvenstva ima samo 1 bod iz dvije utakmice i Kijevo je idealan protivnik da se na domaćem terenu krene sa prvim pobjedama u sezoni.

GOŠK - ORKAN X2

Nekako mi je najrealniji neriješen rezultat ovi dviju ekipa. Možda je Orkan malo bliže pobjedi zbog pojedinačnih kvaliteta, ali vidljivo je da nisu baš u formi iako imaju 4 boda iz dvije utakmice. Osim toga GOŠK će svakom bit nezgodan protivnik u Dubrovniku


Post je objavljen 13.10.2006. u 15:40 sati.