Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zenama

Marketing

PROSTITUCIJA

Treba li je legalizirati? Pa naravno. Ali to je samo moje mišljenje. Ja sam, kao i uvijek, vjerojatno u manjini. Ja poštujem žene koje to čine. Zašto? Zato što sigurno nemaju drugog izbora. Jer da baš vole sex... a možda ima i takvih. I njih poštujem. Ne zamjeram. Nikome. Ugodno i korisno. Ako je ugodno.
Brinem za žene, što ih kao „bijelo roblje“ krijumčare preko granice. (To je tema nekog drugog posta. Aries će vam o tome sve reći.)
Žene se navikava vrlo često na drogu. Tako da se moraju prostituirati za drogu. Novac nikada i ne vide. Strašno. Već smo čuli da se prostitutkama obraćaju ljudi kojim treba i malo pažnje. Koji trebaju nekoga sa kime bi popričali. Njima se obraćaju i „obdareni“ muškarci koje nitko neće. Zbog opravdanog straha da ih ne povrijedi njihova impozantna muškost. Prema njima su ponekad grubi. Nude im više novca da se odreknu zaštite (prezervativa). Ma svašta.
Možda je to najstariji zanat na svijetu. Ali je zasigurno među najtežima. Ako ne i najteži. I stoga im ja svima skidam kapu.


Post je objavljen 13.10.2006. u 14:09 sati.