Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

06. druženje go-sekcije 2006/07 'Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica' – 12. 10. 2006.

Pred Centrom me čekala već standardna trojka Adil, Filip i Marko. Nedostaje još Ivica, a i Adnen. Tko li će on malenih danas biti na gou? Stigla je četvorka Jakob, Jasmin, Božena i Tomi. Predrag je u kazni. Pak je nešto zmudrovao.
Danas nam je došao sriček Darko s nekom kazetom i mikrofonom. Svima je bilo brzo jasno, da će snimati nešto za radio. Krenula je priča i vide svi mikrofon je u funkciji. Isprva sramežljivi kasnije se raspričali. Bio je tu i Darko Badovinac, koji obično dođe i pogleda i ode. Dobar je u zarobljavanju kamenčića, ali obično ne igra na ovim našim natjecanjima. On je okupirao starijeg imenjaka gospodina Darka pričom o svemu i svačemu, naravno uz mikrofon. Kada je mali Darko tu, nema problema s mikrofonom. Kasnije ga zamjenila Božena pričajući o gou i radu u Centru.
Cijelo vrijeme tih razgovora odrađivali smo naš redovni, šesti po redu ove školske godine, turnir atari-goa.
Pogledajmo krajnji redoslijed na tom turniru.

1. Adil Karupović 21. kyu, 12 pobjeda i sds 60
2. Jakov Sudar 7. interna kategorija, 7 pobjeda i sds 29
3. Filip Galeković 24. kyu, 7 pobjeda i sds 27(107)
4. Božena Horvat 7. interna kategorija, 7 pobjeda i sds 27(103)
5. Jasmin Zendeli 5. interna kategorija, 5 pobjeda i sds 21
6. Marko Baćurin 25. kyu, 3 pobjede i sds 9
7. Tomislav Gegeš 3. interna kategorija, 1 pobjeda i sds 5
Nove kategorije. 6. interna kategorija: Jasmin Zendeli
Igralo se svak sa svakim u sedam kola atari-go. Adil je prodefilirao pobjedom protiv svih ostalih. Pričao je i on u mikrofon i to o svom voditeljskom radu u ovoj igri, jer on vodi go-sekciju u Kolodvorskoj. Ovaj puta nije smio dozvoliti iznenađenje i nije izgubio ni partije.
S pet bodova zaostatka za Adilom je bila trojka s po sedam pobjeda i to Jakov, Filip i Božena. Jakov je imao najbolji zbroj bodova pobjeđenih protivnika od navedene trojke i osvojio je drugo mjesto na turniru, ali je ujedno bio prvi među učenicima Centra. Filip i Božena su i u tome bili izjednačeni. Filip je ipak bio treći jer je imao bolji zbroj zbrojeva pobjeda pobjeđenih protivnika njihovih pobjeđenih protivnika. Filip od ovaj puta trebao zarobljavati po osam kamenčića za pobjedu, jer je od subote prešao u 24. kyu.
Jasmin je bio peti, ali s dobrim rezultatima koji govore o mogućnosti napredovanja u kategoriji. Tako će on ubuduće za pobjedu trebati zarobljavati po šest kamenčića.
Marko Baćurin je u napredovanju. Pobjedio je Tomija, a iznenadio u jednoj partiji i drugoplasiranog Jakova.
Tomi je uzeo bod Jasminu. Polako, ali Tomi ipak napreduje.
Nastavljamo s igrom slijedeći četvrtak. Gospodin Darko je puno toga snimio. Nadamo se da će biti i dobrih dijelova za eter. Javiti će nam kada će to ići.
bl.Muradenu - Luzer

Post je objavljen 13.10.2006. u 09:26 sati.