Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Kingovci u akciji

U subotu, 14. listopada 2006. u Beču - još jedan turnir u nizu u organizaciji, kažu, najbolje promotorske kuće u Europi - Super League.

Super League je u posljednjih nekoliko godina postao jedan od najjačih i medijski najpopularnijih kickboxing turnira i nije jednostavno upasti na fight listu - bolje
rečeno, upadaju samo najbolji s odličnim managerima.

Do sada su se na turnirima Super League borili Mario Princ (KBK "Sveti Matej" - Viškovo) i Emil Zoraj ("Nokaut" team - Zagreb), a sada im se pridružuju još dva Hrvata - Igor Jurković (-95 kg) i Valentino Venturini (+95 kg) - oba članovi KBK "King" iz Poreča.

Igor Jurković se u težinskoj skupini -95 kg susreće s Davidom Keclikom - Čehom s austrijskom putovnicom, dok se u super teškoj kategoriji (+95 kg) Valentino Venturini bori protiv tamnoputog Nizozemca Hesdyja Olmberga.

Trener Leonardo Komšić, inače i izbornik Hrvatske thai kickboxing reprezentacije kaže da su spremni i da uopće ne treba sumnjati u uspjeh. Čak su toliko spremni da će bez problema idućeg dana nastupiti i na susretu reprezentacije Hrvatske i Srbije u Osijeku - i naravno pobijediti.

Živi bili pa vidjeli!

Iskreno se nadam da su Igor i Valentino spremni i da će i u subotu i u nedjelju biti na ponos cijelog Hrvatskog kickboxing saveza.

Što se Emila Zoraja tiče, baš i nemam nekih informacija, ali poznavajući njega i njegov način borbe - uopće ne sumnjam u uspjeh i trećeg Hrvata u subotu) osim ako njega ili nekog od prethodne dvojice grubo ne pokradu). Ali kako reče moj trener - "Nokautiraj ti njega pa te ni jedan sudac neće pokrasti".

A evo i cijelog fight carda:






Post je objavljen 13.10.2006. u 00:03 sati.