Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cibonazg

Marketing

Cibona putuje u Vršac, spojio sam neke linkove i svašta po malo...

Nakon pobjede nad Zadrom, Cibona putuje u Vršac na megdan Hemofarmu, koji, iako je ostao bez nekih važnih imena, je itekako opasan, pogotovo onaj ludi Vladan Vukosavljević, na čije ime ako kliknete, ćete vidjeti statistiku onoga što je napravio Bosni prošle subote. U Vršac ne ide Bariša Krasić, jer je na poštedi zbog ozljede koljena.

I inače, radio sam danas par sati stvar koja bi se trebala raditi najduže pola sata. Spajao sam linkove na igrače iz rostera, i još sam spajao linkove na prve tri petorke Cibone, koje sam danas napisao u lijevom stupcu dolje. I taman dok sam stavio te linkove, i išao objaviti to šta sam napisao, pokvari se ovaj kretenski blog-editor, i sve mi se izbriše, i dobro, jebem majku blog.hr-u i idem ponovno stavljati, i napišem i nestane mi struje na pet minuta, i opet se sve pobriše. Ovo je stvarno komično. I evo, sada sam napokon uspio sve napisati, s time da sam svako malo kopirao tekst u Word, da, ako ga ponovno izgubim, ne moram ponovno pisati. Ovaj editor je stalno, ali stalno nešto pokvaren.

Ali dobro, nema veze, pred Cibonom su dvije teške gostujuće utakmice, i onda slijedi domaći sraz s Union Olimpijom. A ja ću se potrudit još nać neke linkove za neke starije igrače, i tako da mogu spojiti linkove i sa roster hystori boxom. Mislim da mi blog izgleda puno bolje nego kada je tek bio otvoren. Sve u svemu, hvala svima za ovih 2710 posjeta. Naravno, to je tek početak.

Post je objavljen 12.10.2006. u 23:47 sati.