Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Ima li isprike?

Ako bilo tko želi i ima za cilj biti informator šire sportske javnosti o kickboxingu, onda nikako ne smije dozvoliti situaciju koju sam si ja dozvolio: ostaviti svoje čitatelje toliko dana - čak 15 bez ikakvih informacija, a bilo ih je - i informacija, ali i čitatelja.

Svjestan sam činjenice da je velika većina mojih redovnih čitatelja ostala razočarana nakon bezuspješnih klikanja otvarajući ovaj blog ne bi li našli neku novu informaciju, sliku, komentar. Ali, treba mi još par dana i iskreno se nadam da će sve doći na svoje mjesto.

Nije isprika, jer isprike nema, ali ...

Službeni podaci sa svjetskog prvenstva još nisu verificirani. Na žalost, u ždrijebnim listama koje su već 2 dana nakon završetka prvenstva objavljene na službenim stranicama Svjetskog prvenstva imaju dosta grešaka pa se čeka da ovlaštena osoba WAKO svjetske kickboxing federacije (Njemac Jens Walbersdorf) u suradnji s tehničkim direktorom WAKO-a (naš tajnik Romeo Deša) i članom organizacijskog odbora zaduženim za natjecanje (Nikola Božić) isprave podatke te da izvještaj postane konačan i služben. A to traje.

Međutim, Hrvatski podaci su neupitni, imam ih i za dan dva ću sastaviti izvještaj onako kako ja mislim da bi Vas zanimao, naravno sa svim mojim komentarima.

Sljedeće, što mi nedostaje, a svakako sam želio da bude sastavni dio moga izvještaja Vama - su slike. Na svjetskom prvenstvu tisuće i tisuće slika kao i oko 40 sati video materijala napravili su foto amaterski profesionalci iz firme SOHO. Slike i video snimke se pripremaju, obrađuju (jer kako kaže šef cijele ekipe Nikola alias Papaja - ne smijemo si dopustiti da se u javnosti pojavi neka tehnički neispravna ili neka druga bezvezna slika ili snimka) i kada se obrade, imenuju, označe, ali i zaštite - eto ih i na mome blogu (barem jedan dio). Do tada ...

Dakle, nije isprika, ali tražim malo vremena, a nikako da ga nađem. Ali ako nema vremena, nadam se da ima razumijevanja.

Evo mali ulog isprici:












Post je objavljen 11.10.2006. u 22:49 sati.