Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teutinaljubav

Marketing

Najava blog vjenčanja

Dragi naši blog prijatelji, naši blog suputnici i supatnici. Vi koji nas iskreno podržavate i Vi koji nas možda i osuđujete. Zapravo svi Vi koji nas na neki način pratite kroz Teutine i moje postove, kroz našu igru u komentarima, znate kako je naš odnos od blog prijateljstva prerastao u jednu prekrasnu ljubav koja je izašla iz tog našeg virtualnog svijeta.

Pročitali ste na Teutinom Blogu najavu našega blog vjenčanja, vidjeli ste pozivnicu na to blog vjenčanje. Siguran sam da je mnogima prva misao koju ste pomislili bila: Evo Teuta i Starac ili Veliki zeleni opet žele nečim posebnim privuči pažnju. I normalna je takva misao budući smo već mnoge granice na blogu pomicali pa zašto ne još jednu.
Ovaj nam puta to nije osnovna nakana.


280

Želimo pred Vama i uz Vašu pomoć ozvaničiti tu našu ljubav koja živi u tom našem čudnom svijetu, toj mješavini virtualne i stvarne stvarnosti.
U toj mješavini svjetova samo je naša ljubav stvarna. Prekrasna u svojoj ljepoti i bolna u svojoj stvarnosti.
Prekrasni su zajednički trenuci koje provodimo u ovom svijetu virtualne stvarnosti. Prekrasni su zajednički trenuci koje ukrademo u stvarnom životu. Uzvišena je u svojoj ljepoti.
A tako je bolna u trenucima spoznaje stvarnosti, onda kada postajemo svjesni da je ta prekrasna ljubav zapravo sve što imamo i što možemo imati. Bolna do jecaja i suze u oku, do onog čvrstog zagrljaja za koji poželimo da nam se ruke ukoće i ostanemo vječno zagrljeni.

Vođeni takvom ljubavi odlučili smo kad već ne možemo u stvarnom svijetu da ju na neki način pokušamo «ozakoniti» u ovom virtualnom svijetu gdje je i rođena. Računamo pri tome na vašu iskrenu pomoć.

Sam čin vjenčanja bio bi na stanoviti način preslika stvarnoga vjenčanja.
Blog kumovi i kume, blog matičar, blog djeveruše, dragi blog gosti. U tome očekujemo Vašu pomoć.
Obred bi bio vođen na Teutinom blogu kroz komentare u koje bi željeli da u poćetku budu uključeni samo oni blogeri koji su nužni za normalno odvijanje vjenčanja, a poslije toga svi ostali dragi prijatelji.
Želimo da sa Vama podijelimo svoju sreću, da nam pomognete u toj našoj sreći.

170Kako je ovo uvodni post očekujemo i Vaše prijedloge.
Mislimo da bi to blog vjenčanje organizirali slijedeći tjedan, sve ovisi o tijeku priprema.

Iskreno očekuju vašu pomoć: Teuta kao mlada i Starac i more ili Veliki zeleni kao mladoženja


Post je objavljen 12.10.2006. u 20:19 sati.